Έτσι κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης - Το υγιεινό πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα

Σε "κρατάει" όλη μέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ, καθώς μέσα από τον τρόπο που χρησιμοποιεί τα social media και προβάλλει τον εαυτό της έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, το οποίο την παρακολουθεί πιστά και διασκεδάζει με την αναρτήσεις της.

Πολλές φορές έχει καταφέρει να γίνει θέμα προς συζήτηση και μερικές φορές όχι για καλό (δείτε εδώ τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της εξόδου της), αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μην αφήνει τα αρνητικά σχόλια να την επηρεάζουν και συνεχίζει την δουλειά της ανενόχλητη, ενώ στο πλευρό της έχει πάντα τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, που την στηρίζει μέχρι τέλους.

Πριν γίνει μανούλα δύο υπέροχων κοριτσιών, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όχι μόνο, δημοσίευσε αρκετό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της γυμναστικής της, προβάλλοντας συνεχώς αυτή την πλευρά της. Άλλωστε, πάντα της άρεσε να προσέχει την εμφάνισή της και την υγεία της.

Πλέον, όμως, που πρέπει να τρέχει πίσω από τα παιδιά της και να συνδυάζει όσο είναι δυνατόν και άλλες δουλειές, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για άθληση και έτσι ο μόνος τρόπος για να μπορεί να διατηρείται στα κιλά της, ιδιαίτερα μετά την εγκυμοσύνη, είναι η διατροφή. Έτσι, θα μπορεί να μάθει και στις κόρες της πώς να τρώνε υγιεινά και σωστά.

Το πρωινό της Χριστίνας Μπόμπα

Επομένως, συχνά πυκνά δημοσιεύει στο προφίλ της μερικά από τα γεύματά της και την Δευτέρα 28/11 μοιράστηκε με το κοινό της ένα πολύ εύκολο και απλό πρωινό, το οποίο, ωστόσο, σε "κρατάει" όλη μέρα. Πρόκειται για ένα "energy bowl" το οποίο περιλαμβάνει: κατσικίσιο κεφίρ, δημητριακά ολικής άλεσης χωρίς ζάχαρη, καρύδια, βιολογικό ταχίνι, μέλι και μπανάνα.

Χριστίνα Μπόμπα πρωινό