«Όταν δεν υπάρχουν...» - Η πρώτη συνέντευξη της Βαλέριας Κουρουπή και του Νίκου Ξύδη μετά το διαζύγιό τους

«Ο γιός μας είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όταν δεν υπάρχουν...» - Η πρώτη συνέντευξη της Βαλέριας Κουρουπή και του Νίκου Ξύδη μετά το διαζύγιό τους

Λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους, ο Νίκος Ξύδης και η Βαλέρια Κουρουπή βρέθηκαν μαζί καλεσμένοι στην εκπομπή Στούντιο 4 της Νάνσυς Ζαμπέτογλου (δείτε εδώ τι αναφέρουν οι φήμες για τον χωρισμό της με τον Νάσο Γαλακτερό), και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να διατηρήσει άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό και έτσι στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη αναφέρθηκαν στον λόγο που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους καθώς και στον πώς το πήρε ο γιός του, αλλά και η μητέρα του Νίκου Ξύδη, Ελένη Βιτάλη.

Η εξομολόγηση της Βαλέριας Κουρουπή και του Νίκου Ξύδη

«Το ότι είχαμε φιλικό χωρισμό σημαίνει ότι δεν είχαμε τσακωμούς και εντάσεις.. Όταν δεν υπάρχουν κακές συγκυρίες… Εμείς κάναμε πολλές κουβέντες για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι… Εμείς επικοινωνούμε πολύ και κουβεντιάζουμε και πολύ ωραία. Και επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά με λύπη, με πόνο γιατί δε σου αρέσει να βλέπεις ένα τέλος, δε τσακωθήκαμε. Ήμασταν σύντροφοι και σε αυτό. Ήταν χρονικά μια στιγμή που το αισθανθήκαμε και οι δυο και είχαμε και ένα παιδί σε μια ηλικία ευαίσθητη που έπρεπε να το σεβαστούμε» είπε η Βαλέρια Κουρούπη.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Ξύδης, είπε: «Περνάς μια φάση πιο σκοτεινή αλλά εντάξει, αυτό έγινε πριν χρόνια. Ότι είχαμε να χωρίσουμε, το χωρίσαμε».

Όσο για την Ελένη Βιτάλη, τη μητέρα του Νίκου Ξύδη, η Βαλέρια Κουρουπή σχολίασε: «Η μαμά του Νίκου πρέπει να στεναχωρήθηκε πιο πολύ από όλους όταν χωρίσαμε. Με αγαπούσε πολύ κι ακόμα με αγαπάει. Μας έδινε και λύσεις και ιδέες για να τα ξαναβρούμε. Το επεξεργαστήκαμε πολύ πως θα της το πούμε, της το είπαμε αργά. Ήταν πως θα το πούμε στο παιδί και την Ελένη. Το πήρε πιο βαριά από τον γιο μας».

Για τον γιό τους, ο Νίκος Ξύδης είπε: «Ο γιος μας είχε καταλάβει άλλα, είχε βάλει άλλα στο μυαλό του… Όταν του το είπαμε ξαλάφρωσε», ενώ η Βαλέρια Κουρουπή συμπλήρωσε: «Είχε καταλάβει ότι υπήρχε μια αποξένωση αλλά είχε βάλει άλλα στο μυαλό του. Σκεφτόταν ότι εγώ μπορεί να έχω κάτι και μας έβαλε αυτός στο τραπέζι να μας πει τι είχε καταλάβει. Του είπαμε ότι έκανε λάθος και ότι μάλλον θα χωρίσουμε και ανακουφίστηκε πολύ. Τα παιδιά θέλουν αλήθεια».