«Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το' πανε» - Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την συμμετοχή του στον νέο κύκλο του My Style Rocks

Θα είναι τελικά κριτής;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το' πανε» - Ο Άγγελος Μπράτης απαντά για την συμμετοχή του στον νέο κύκλο του My Style Rocks

Ο Άγγελος Μπράτης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το GNTM, ωστόσο ο ίδιος έχει εξηγήσει πως δεν θα ήθελε να τον θυμούνται μόνο για τον ρόλο του κριτή στο σόου και φέτος έχει επιλέξει να δοκιμαστεί σε διάφορες καταστάσεις και θέσεις στην τηλεόραση.

Βρέθηκε, λοιπόν, στο πλατό του Just the 2 οf Us και τραγούδησε, ενώ το όνομά του είναι στη λίστα με τα πρόσωπα που φαίνεται πως θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο του My Style Rocks (δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι).

Την Δευτέρα 28/11, ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, και απάντησε αναλυτικά γι' αυτό.

Θα είναι στο My Style Rocks ο Άγγελος Μπράτης;

«Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το' πανε», είπε χαρακτηριστικά για το αν θα βρίσκεται στον διαγωνισμό μόδας και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εξαρτάται. Θα τα πήγαινα καλά σίγουρα. Θα έλεγα εγώ διάφορα, έχει πολύ πράγμα. Δεν ξέρω όμως να σου πω» αρκέστηκε να πει ο σχεδιαστής.

Δεν δίστασε, φυσικά, να σχολιάσει και το ρούχο του παρουσιαστή: «Θα είναι κάθε μέρα το My Style Rocks; Θα ζητήσω παραπάνω λεφτά».

Ο διάσημος σχεδιαστής αναφέρθηκε διεξοδικά και στην συμμετοχή του στο μουσικό σόου του ALPHA, απαντώντας με ειλικρίνεια για όσα έζησε και τα συναισθήματά του για αυτή την εμπειρία.