Ποσό που «ζαλίζει» - Ο υπέρογκος λογαριασμός ρεύματος που πλήρωσαν στο σπίτι τους Αλεξάνδρου και Τούνη

Καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ποσό που «ζαλίζει» - Ο υπέρογκος λογαριασμός ρεύματος που πλήρωσαν στο σπίτι τους Αλεξάνδρου και Τούνη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα ζωή που χτίζει τον τελευταίο καιρό στο πλευρό της αγαπημένης του, Ιωάννας Τούνη, με την αναμονή για τον ερχομό του γιού τους καθώς και με την πρόταση γάμου (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τη στιγμή που της προσέφερε το δαχτυλίδι).

Το αγαπημένο ζευγάρι τον τελευταίο καιρό μοιράζει την ζωή του ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα καθώς ο καθένας δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε άλλη πόλη.

Η αποκάλυψη για τον λογαριασμό ρεύματος στο σπίτ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη

Στην ερώτηση για το πού θα μείνει το ζευγάρι όταν με το καλό έρθει στον κόσμο ο γιός τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε. Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα».

Ο παρουσιαστής απάντησε μάλιστα και στο τι τον εκνευρίζει στην αγαπημένη του:

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω. Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα».