Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Πως συμπεριφερόταν η μία στην άλλη όταν η κάμερα έκλεινε για διαφημίσεις

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη - Ρούλα Κορομηλά: Πως συμπεριφερόταν η μία στην άλλη όταν η κάμερα έκλεινε για διαφημίσεις

Την Παρασκευή 25/11 η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι του MEGA, Ελένη, και οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους στον "αέρα" 26 χρόνια μετά (δείτε εδώ όλα όσα ειπώθηκαν). Παρόλα αυτά, πολλοί θεώρησαν όλα ήταν ένα ψέμα (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο Twitter), κάτι το οποίο σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Σπίτι με το MEGA, ωστόσο, την Δευτέρα 28/11 το απόγευμα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο δείχνει πως συμπεριφερόταν η μία στην άλλη την ώρα που οι κάμερες έκλειναν και "έπεφταν" οι διαφημίσεις, διαψεύδοντας όλα τα παραπάνω.

Τι συνέβαινε με την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά όταν "έπεφταν" διαφημίσεις

Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεο με ένα μακροσκελές κείμενο κατά το οποίο ευχαριστούσε την συνάδελφό της, τονίζοντας πως πέρασε υπέροχα, καθώς δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει, ενώ δεν μπόρεσε να μην μιλήσει για το ήθος και την ευγένεια της, πλέον, φίλης της, θα έλεγε κανείς.

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ' την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ελένη Μενεγάκη Ρούλα Κορομηλά