«Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής» - "Κόλαφος" ο Τρύφωνας Σαμαράς

Η κόντρα τους συνεχίζεται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής» -

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Mega Καλημέρα την Δευτέρα 28/11, καθώς μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για την σχέση του με την μητέρα του, αλλά και για την διαμάχη του με τον Λάκη Γαβαλά.

Ο διάσημος κομμωτής έχει τσακωθεί με διάφορες προσωπικότητες του χώρου (δείτε εδώ τι είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη), ωστόσο αυτή η κόντρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά στον Λάκη Γαβαλά

«Λόγω του bullying που δεχόμουν από μικρός ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω κάποιος. Με τους γονείς μου ήταν φανταστικά τα παιδικά μου χρόνια, ήταν καλοί και οι δύο. Ήταν δίπλα μας. Η μητέρα μου, μού λείπει πολύ, ένα μεσημέρι μας αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Ήταν μαχαιριά», αποκάλυψε με συγκίνηση.

Και συμπλήρωσε για την στρατιωτική του θητεία: «Ως φαντάρος υπηρέτησα στον Έβρο. Έλεγα “Παναγία μου πού ήρθα”. Έπαιρνα την μητέρα μου και της έλεγα να βάλει μέσο να φύγω. Ήταν δύσκολη η στρατιωτική θητεία για ένα παιδί που του αρέσει να παίζει κουτσό και σχοινάκι, ο διοικητής με έβαζε να κουρεύω, εκεί έμαθα».

«Του κ. Γαβαλά του αρέσει να σχολιάζει, να είναι στην επικαιρότητα και να λέει για κάποια πρόσωπα. Ή θα πει για μένα ή θα πει για τη Βίκυ Καγιά… Με ονόμασε «Mr Μπούτια», τι να πεις άλλο για τον Λάκη Γαβαλά; «Mr Πόδια» να τον πω; Γιατί αυτός είναι χορευτής και μου μοιάζει πιο πολύ με τον «Mr Μπούτια» θα έλεγα.

Σέβομαι την καριέρα του, αυτό που έχει κάνει σαν βιοτέχνης, σαν επιχειρηματίας που έφερνε διάφορες μάρκες -γιατί ο Λάκης Γαβαλάς δεν ήταν σχεδιαστής. Δεν μπορεί επειδή έχει ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μπορεί να αμφισβητεί και να βρίζει κάποιους ανθρώπους που έχουν μια καριέρα στον χώρο αυτό. Δεν προϋπήρξε από εμάς, εμείς προϋπήρξαμε από αυτόν. Μπορεί να είναι πιο μεγάλος, αλλά εγώ άρχισα πολύ πιο νωρίς την καριέρα μου στη μόδα», δήλωσε έπειτα για τον σχεδιαστή.

Και κατέληξε για το ριάλιτι του STAR: «Από το GNTM δεν είδαμε καμία κοπέλα να προχωράει και να κάνει καριέρα».