Μελαχρινή καλλονή και τραγουδίστρια - Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του παίκτη από το Asia Express, Λευτέρη Δημηρόπουλου

Το γνωρίζατε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος πλέον είναι 40 ετών, κατάγεται από την Δράμα, αλλά έζησε για πολλά χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική και θέατρο στη σχολή του Ανδρέα Βουτσινά, ενώ παρακολούθησε και μαθήματα δραματικής τέχνης της Μόνας Κιτσοπούλου στο «Θέατρο των Αλλαγών».

«To θέατρο ήταν για μένα ένας κρυφός έρωτας όσο ήμουν μικρός. Δεν το έλεγα παραέξω. Η πρώτη φορά που το συζήτησα με τους γονείς μου ήταν στο τέλος της τρίτης λυκείου. Τελικά έμεινε εκεί… στη συζήτηση. Τελειώνοντας με τις υποχρεώσεις μου στην Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. πήρα την απόφαση να γραφτώ σε μια σχολή θεάτρου αρχικά. Αυτή ήταν το Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης της Μόνας Κιτσοπούλου, η Παράθλαση. Εκεί έμαθα όσα βασικά και απαραίτητα μπορούν να διδαχθούν για το θέατρο. Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εκεί μέσα», είχε δηλώσει, μάλιστα, σε συνέντευξή του.

Παρόλα αυτά, φέτος δεν τον βλέπουμε σε κάποια παράσταση ή τηλεοπτική παραγωγή, αλλά τον παρακολουθούμε μέσα από το Asia Express, όπου μπήκε μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη και έχουν προκαλέσει "πανικό" (δείτε τους εδώ να τσακώνονται και να βρίζονται μπροστά στην κάμερα).

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το παρελθόν του, γνωρίζουμε όμως λίγα πράγματα για την προσωπική του ζωή, διότι για πολλά χρόνια ήταν σε σχέση με μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια, ψηλή, μελαχρινή, σχεδόν εξωτική θα έλεγε κανείς. Οι δυο τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είχαν διαρρεύσει στο παρελθόν, έφτασαν πολύ κοντά στο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν αυτό προλάβει να συμβεί.

Ποια ήταν η σύντροφος του Λευτέρη Δημηρόπουλου

Ο λόγος για την Θωμαΐδα Απέργη, μία 33χρονη καλλονή, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε για 12 ολόκληρα χρόνια.

Θωμαΐς Απέργη Λευτέρης Δημηρόπουλος

Θωμαΐς Απέργη Λευτέρης Δημηρόπουλος σχέση