Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Αναβλήθηκε η παράστασή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νίκος Ορφανός, αποκάλυψε πως ο συνάδελφός του και συμπρωταγωνιστής του στην παράσταση «Άσπρο Πάτο», Μιχάλης Ιατρόπουλος, βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από επιπλοκή που είχε σε παλαιότερη επέμβαση που είχε κάνει στο πόδι του.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό απλά την περασμένη Τετάρτη υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ανάρρωση, μέχρι να ξεκουραστεί και να μπορέσει και πάλι να παίξει στην παράσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ωστόσο ο Νίκος Ορφανός τόνισε πως όλοι οι συνάδελφοί του βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν, ενώ θυμίζουμε πως πριν από μερικούς μήνες στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και ο γιός του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Η ανάρτηση του Νίκου Ορφανού για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

«"Άσπρο Πάτο" αναβολή παραστάσεων:

Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Mixalis Iatropoulos, που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης.

Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή.

Μόλις ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας θα ενημερώσω αμέσως όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που θέλουν να μας απολαύσουν να γινόμαστε κάθε βράδυ λιώμα. Μέχρι τότε...λίγη υπομονή. Το θέατρο είναι θέαμα ζωντανό και συμβαίνουν αυτά, αλλά πάνω από όλα βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι και οι συνάδελφοί μας και η υγεία τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μείνετε συντονισμένοι!»

Μιχάλης Ιατρόπουλος νοσοκομείο