Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου - Σε σοκ ο ηθοποιός

Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοβαρό τροχαίο για τον γιο του Μιχάλη Ιατρόπουλου - Σε σοκ ο ηθοποιός

Σε σοκ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μετά από το σοβαρό τροχαίο του γιου του που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό το instagram στην οποία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, βρίσκεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείο, ενώ έχει τραυματίσει σοβαρά το πόδι του. -Δείτε επίσης εδώ την κούκλα κόρη του

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να ξεσπάσει φανερά στην ανάρτησή του αφού στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα κάποιος ασυνείδητος οδηγός πήγε έστω κατά λάθος να κόψει το νήμα τής ζωής του γιού μου Αλεξάνδρου εν ώρα εργασίας και κατ επέκταση και τής δικής μου.

Ευχαριστώ την Παναγία πού είναι ζωντανός παρά την μαραθώνια ταλαιπωρία για μήνες πού έχουμε μπροστά μας και παρακαλώ θερμά όλους τούς απρόσεκτους οδηγούς να σέβονται τα παιδιά μας γιατί δεν φυτρώσανε αλλά τά έχουμε μεγαλώσει με αίμα αγωνίες και πάνω από όλα με αγάπη . Η βλακεία είναι ανίκητη αλλά έχω το φάρμακο…».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Γιος Ιατρόπουλου, τροχαίο

Συγκινήθηκε on air ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την έκπληξη που του έκαναν - Τι συνέβη;

Το πρωί της Δευτέρας 20/12 ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό». Μετά από τον "χαμό" που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με τις δηλώσεις του, ο ίδιος δέχτηκε μια έκπληξη on air κάνοντας τον να συγκινηθεί.

Ο λόγος για την αγαπημένη του κόρη, Μαρία η οποία βγήκε στο τηλεοπτικό παράθυρο της εκπομπής και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της πατέρα.

«Ο κόσμος έχει μια άλλη εντύπωση για μένα. Λόγω του ντόμπρου χαρακτήρα μου και ότι λέω τα πράγματα με το όνομά τους και δεν συμμετέχω στη δημοκρατική δικτατορία που υπάρχει αυτές τις εποχές.

Είμαι ανεξάρτητος, έχω λόγο και αυτό νομίζω ότι παρεξηγείται αρκετές φορές Ευχαριστώ το παιδί μου που επιβεβαιώνει το γνήσιο του χαρακτήρα μου και την εργατικότητά μου και θέλω να είναι καλά».