«Μας χώρισε η...» - Η αποκάλυψη Δέσποινας Βανδή και Φοίβου για την σχέση τους 10 χρόνια μετά

Τι απαντούν στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας χώρισε η...» - Η αποκάλυψη Δέσποινας Βανδή και Φοίβου για την σχέση τους 10 χρόνια μετά

Την επίσημη πρεμιέρα του στο θέατρο Ριάλτο πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 28/11 η παράσταση «Γεια-The musical» του Φοίβου, με την Δέσποινα Βανδή φυσικά να δίνει το παρών (δείτε εδώ το βίντεο τους από χθες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 2000s ζωντανεύει στο θέατρο Ριάλτο. Η συνεργασία του Φοίβου με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, αποτελεί το γεγονός του φετινού χειμώνα!

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο Φόβος έγραψε και νέα τραγούδια, ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ. Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, που υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του “γεια”, τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική τους μεταφορά ο πολυτάλαντος Φοίβος.

Στο “γεια – the musical” θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό εντός και εκτός της θεατρικής αίθουσας!

Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου που θεωρείται “φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια, τα οποία αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.

Το «γεια» σε στίχους και μουσική Φοίβου έγραψε ιστορία και όχι μόνο στην ελληνική δισκογραφία. Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου – «Gia», κατέκτησε τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δημιουργοί του «γεια» παρέλαβαν και το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Μια παραγωγή με την υπογραφή της People Entertainment Group, της εταιρίας που ευθύνεται για τις πιο επιτυχημένες υπερπαραγωγές μιούζικαλ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Η τραγουδίστρια και ο στιχουργός μετά από δέκα χρόνια, βρέθηκαν ξανά μαζί μπροστά από τους φωτογράφους και τους ρεπόρτερ και μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τον «χωρισμό» τους, το μιούζικαλ αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

Οι δηλώσεις Βανδή - Φοίβου

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας», είπε ο Φοίβος από την πλευρά του, με την Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

«Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι» απάντησαν και οι 2 για το ενδεχόμενο «επανασύνδεσης» ενώ η τραγουδίστρια αποκάλυψε στο τέλος: «Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ που είμαι;”».