Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί - Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για τη Τζένη Μπότση

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί - Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για τη Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση πιάστηκε από την κάμερα του Mega Καλημέρα σε μία βραδινή της έξοδο, σε δηλώσεις που ακούσαμε από την εκπομπή το πρωί της Τρίτης 29/11 με την ηθοποιό να δείχνει ενοχλημένη.

Τόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όσο και μέσα από το απόσπασμα, που προβλήθηκε είδαμε την Μπότση να απαντάει κάπως επιθετικά, όταν ερωτήθηκε πως νιώθει, ως μανούλα.

Να τονίσουμε εδώ, πως η ηθοποιός έχει μια κόρη (δείτε εδώ πόσο μοιάζει σε εκείνη αλλά και στη γιαγιά της) στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ο ερχομός του παιδιού στη ζωή ήταν κάτι πολύ σημαντικό, αφού έχει πει πως δεν είχε μιλήσει ούτε στον μπαμπά της μέχρι να γεννήσει (δείτε εδώ την αντίδραση του για την παρενόχληση της κόρης του).

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου», είχε πει η ηθοποιός.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, κάνουν φανερό πως διαχειρίζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο το όλο θέμα και γι αυτόν το λόγο απάντησε επιθετικά στο δημοσιογράφο, όταν την αποκάλεσε μανούλα και όχι μάνα, αφού δε θέλει να βάζει κανένα υποκοριστικό σε μια τόσο ιερή λέξη (δείτε εδώ τη μικρή να σβήνει την εντυπωσιακή τούρτα για τα 3 της χρόνια).

Η αντίδραση της Τζένης Μπότση στην ερώτηση που την ενόχλησε

«Μανούλα δεν είμαι, είμαι μαμά, μάνα», είπε έντονα η Τζένη Μπότση.