''Έσπασε'' σε χίλια κομμάτια - Συγκινήθηκε η Παραδεισανού στην από κοινού με τη μητέρα της συνέντευξη

Τι την τάραξε τόσο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσπασε'' σε χίλια κομμάτια - Συγκινήθηκε η Παραδεισανού στην από κοινού με τη μητέρα της συνέντευξη

Η Νάνσυ Παραδεισάνου παραχώρησε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη μαζί με τη μητέρα της, η οποία μένει στη Θεσσαλονίκη, εκεί από όπου κατάγεται και έζησε τα πρώτα της χρόνια.

Η συνέντευξη προβλήθηκε λοιπόν, την Τρίτη 29/11 στο Happy day του Alpha με τις δύο ξανθιές κυρίες να μιλάνε πολύ ειλικρινά για τη σχέση τους, αλλά και για άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της Νάνσυ.

Αυτό, που δεν ξέραμε και αποκάλυψε για πρώτη φορά στη κάμερα η Παραδεισανού είχε να κάνει με ένα τροχαίο, που είχε στα 28 της, κάτι που δεν ήθελε να αναφέρει δημόσια τα προηγούμενα χρόνια για να μην το ακούσει η γιαγιά της, η οποία ήταν ακόμα εν ζωή (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για την κατάψυξη ωαρίων, που έχει κάνει).

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι.

Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά. Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα», τόνισε η Νάνσυ ενώ νωρίτερα την είδαμε να δακρύζει δημόσια θυμούμενη τα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα και την ημέρα, που άφησε τη Θεσσαλονίκη.

Η συγκίνηση της Νάνσυ Παραδεισανού

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο», δηλώνει η μητέρα της δημοσιογράφου με τη Νάνσυ να συγκινείται: «Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε», είπε δακρυσμένη η Παραδεισανού.