Βαγγέλης Ροδόπουλος: Τι δουλειά κάνει ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Το ερωτικό μπλέξιμο στο παρελθόν με γνωστή παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βαγγέλης Ροδόπουλος: Τι δουλειά κάνει ο νέος σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το μεσημέρι της Δευτέρας 288/11 το Youweekly.gr, με αποκλειστικό ρεπορτάζ του, η Κατερίνα Καινούργιου τον τελευταίο καιρό έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βαγγέλη Ροδόπουλου και μάλιστα μαζί ταξίδεψαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Λονδίνο (δείτε εδώ την φωτογραφία που κυκλοφόρησε).

Ένα χρόνο και κάτι μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η παρουσιάστρια του ALPHA φαίνεται να χαμογελάει ξανά! Με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο γνωρίστηκαν το καλοκαίρι μέσω του Λάμπρου Λάζαρη, συντρόφου της Δανάης Παππά, αλλά... ποιος είναι και με τι ασχολείται; Πάμε να δούμε λίγα πράγματα που γνωρίζουμε γι' αυτόν.

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Ροδόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες απασχολείται ως διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΑΚΜΙ. Συγκεκριμένα ανήκει στην εταιρεία συμβούλων EEO Group (www.eeogroup.gr), μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με πολύχρονη παρουσία στο χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παλαιότερα, ο Βαγγέλης Ροδόπουλος έχει συνδεθεί ερωτικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, με τη Μαρία Ηλιάκη. Μια φήμη που κανείς ποτέ δεν επιβεβαίωσε.

σύντροφος κατερίνας καινούργιου

6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Η πιο πρόσφατη από όλες είναι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό, όταν είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί με το γνωστό επιχειρηματία.

«Σκεφτόμουν να πάω αυτό το μήνα αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη γιατί έχω περάσει και πολύ δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου και δεν θέλω να φαίνομαι και στην εκπομπή πεσμένη αλλά ούτε θέλω να έχω και μια πρησμένη κοιλιά γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ συνέχεια κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση», ανέφερε στον αέρα.

Πίσω στο μακρινό 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατερίνα Καινούργιου σχέσεις

Το 2012 η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε την ζωή της με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, Θέμη Πετράκη, αλλά η σχέση τους δεν είχε μεγάλη διάρκεια, ενώ δεν υπάρχουν και κοινές τους φωτογραφίες.

Έπειτα, η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά. Οι δυο τους δεν πέρασαν πολύ καιρό μαζί, καθώς η σχέση τους διήρκησε έναν περίπου μήνα, αλλά απασχόλησε πολύ τα media.

Κατερίνα Καινούργιου σχέσεις Σαμαράς

Εν συνεχεία, η παρουσιάστρια γνώρισε την μεγαλύτερη και πιο επίσημη μέχρι σήμερα σχέση της, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2013, ενώ αφορμή να γνωριστούν και να έρθουν κοντά ήταν η αδερφή του Βασίλη και κολλητή φίλη της Κατερίνας, Αφροδίτη. Αν και ο δεσμός τους πήρε πιο σοβαρές διαστάσεις, με τους δυο τους να προχωρούν σε συγκατοίκηση, το 2015 αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από αρκετό διάστημα που είχαν on-off σκαμπανευάσματα.

Κατερίνα Καινούργιου σχέσεις Βασίλης σταθοκωστόπουλος

Μετά από αρκετό καιρό που ήθελε να περάσει single, η Κατερίνα γνώρισε τον γοητευτικό 26χρονο επιχειρηματία, Νάσο Αναστασόπουλο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και πέρασαν μαζί μερικούς μόλις μήνες, αλλά ήταν αρκετά έντονοι, με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί συνεχώς ταξίδια για να τον βλέπει. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συντρόφου της, που είχε έδρα κυρίως το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Η σχέση τους έλαβε τέλος τον Ιανουάριο του 2019, με τους δυο τους να διαγράφουν κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.