«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ» - Αναστατωμένη στο Πρωινό μας η Φαίη Σκορδά

Γιατί βγήκε σε αυτήν την κατάσταση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ» - Αναστατωμένη στο Πρωινό μας η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει διαλέξει να έχει πολλούς ρόλους στη ζωή της, καθώς πρώτα ήρθε η παρουσίαση και στη συνέχεια η επιθυμία της να κάνει οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο τα δύο αγόρια της.

Ο Δημήτρης και ο Γιάννης είναι η βασική της προτεραιότητα και παρά τα τηλεοπτικά και τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της, τη βλέπουμε να μιλάει συνεχώς για τα παιδιά και να μοιράζεται ανησυχίες για το μεγάλωμα τους.

Την Τρίτη 29/11 λοιπόν, την είδαμε να βγαίνει στον αέρα του Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ ντυμένη στα κόκκινα και κρατώντας μια ασορτί κόκκινη κούπα εξιστόρησε στο πάνελ και στο κοινό το λόγο, που δε κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Δεν ήταν ο σεισμός ο λόγος (δείτε εδώ τα ρίχτερ), που την κράτησε άυπνη, αλλά μια αδιαθεσία του γιου της Δημήτρη, ο οποίος είναι άρρωστος, όπως και πολλά άλλα παιδάκια αυτήν την περίοδο.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, όπως πάντα, έτσι και τώρα πολύ αυθόρμητα αναφέρθηκε σε όλη αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια ήπιε λίγο καφέ και ζήτησε την κατανόηση όλων (δείτε την εδώ να φεύγει τρέχοντας από το πλατό για να μιλήσει με τη δασκάλα του παιδιού της).

Ο λόγος που η Φαίη Σκορδά δεν κοιμήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/11

«Καλώς ήρθατε στο Πρωινό μας παιδιά, να πιώ μια γουλιά καφέ γιατί δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Έχουμε αυτό, που ταλαιπωρεί όλα τα παιδάκι αυτήν την περίοδο, ανεβάσαμε πυρετό χθες το βράδυ, ο Δημήτρης. Από το τμήμα μας την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 8 παιδάκια», είπε η Φαίη Σκορδά.