Στόλισαν Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη: Η τρυφερή φωτογραφία με την μικρή τους κόρη

Η Βαλέρια ποζάρει δίπλα στο υπέρκομψο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στόλισαν Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη: Η τρυφερή φωτογραφία με την μικρή τους κόρη

Τον Αύγουστο πραγματοποίησαν την βάπτιση της κόρης τους, Βαλέριας - Ασημούλας (δείτε εδώ το συγκλονιστικό ντύσιμο της Κωνσταντίνας Καραλέξη), και τώρα, ετοιμάζονται σιγά σιγά να αποχωρήσουν όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα του Γιώργου Λιανού για το Survivor all Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Πριν, όμως, αποχωριστούν την Ελλάδα αποφάσισαν να μπουν σε christmas mood και... στόλισαν με την μικρή τους χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Η Κωνσταντίνα Καραλέξη, συγκεκριμένα, που μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά τους με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την παρακάτω φωτογραφία που είναι ίσως ότι πιο γλυκό είδαμε σήμερα:

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Καραλέξη

Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη

Φωτογραφίες από το συγκρότημα που έμεινε πέρυσι η οικογένεια στον Άγιο Δομίνικο

Σίγουρα δεν συγκρίνεται με το ξενοδοχείο που έμεινε για λίγα βράδια η Ελένη Μενεγάκη στις Μαλδίβες (δείτε φωτογραφίες εδώ) αλλά είναι κι αυτό κάτι πολύ εντυπωσιακό. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Ατζούν είναι αρκετά ανοιχτοχέρης όσον αφορά τους συνεργάτες τους.

Όπως και ο Σάκης Τανιμανίδης, για όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο είχε την Χριστίνα Μπόμπα δίπλα του, έτσι και ο Γιώργος Λιανός έχει κοντά του την σύντροφό του, Κωνσταντίνα, και την κόρη τους, Βαλέρια. Εννοείται πως η διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο είναι "κερασμένη" από το μεγάλο αφεντικό κι εννοείται πως μένουν όλοι οικογενειακώς σε ένα συγκλονιστικό σπιτάκι, μπροστά στην παραλία.

Σε ανάρτησή της τότε με την μικρή Βαλέρια, η Κωνσταντίνα πρόσθεσε την τοποθεσία τους και βρήκαμε φωτογραφίες από το μέρος που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους.

Το La Estancia Golf Resort είναι μια περιφραγμένη κοινότητα και ανάπτυξη κατοικιών που προσφέρει βίλες, διαμερίσματα και οικόπεδα. Βρίσκεται 45 λεπτά από το αεροδρόμιο Punta Cana, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο La Romana, 1,5 ώρα από το αεροδρόμιο Santo Domingo. Η πλησιέστερη παραλία είναι στο Bahaibe, σε απόσταση 10 λεπτών από την κοινότητα.

Λιανός Survivor σπίτι

Survivor σπίτι Καραλέξη

Καραλέξη Λιανός

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο Γιώργος Λιανός παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!