Τα "έσπασαν" στη δεξίωση για τα βαφτίσια της κόρης τους Λιανός - Καραλέξη! Οι χοροί και η live μουσική με Δείξιμο και Βαρδή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέκη καθώς το απόγευμα της Παρασκεύης (2/9) βάπτισαν την κορούλα τους σε κτήμα στις Αφίδνες της Αττικής (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Όπως ήταν λογικό το παρών έδωσαν πολλά ονόματα της εγχώριας showbiz καθώς δίπλα του ήταν και η ραδιοφωνική παρέα του γνωστού παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 17:30, ενώ η νεοφώτιστη πήρε δύο ονόματα Βαλέρια και Ασημούλα. Μάλιστα, μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο μέσα στο κτήμα, όπου ο Άκης Δείξιμος τραγούδησε με την κιθάρα του για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς καθώς όπως θα δείτε και εσείς το ευχαριστήθηκαν και με το παραπάνω.

Οι αναρτήσεις στα social από την βάπτιση της κόρης του Λιανού - Καραλέξη

Στιγμιότυπο από την βάπτιση της κόρης του Γιώργου Λιανού

Εξωτερική φωτογραφία: NDPPHTO
Εσωτερικές φωτοφραφίες: Instagram

Πήραν την απόφασή τους Λιανός και Καραλέξη - Παντρεύονται μετά την βάφτιση της κόρης τους;

Εδώ και λίγο καιρό, ο Γιώργος Λιανός έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις με το Survivor και έτσι όλος ο χρόνος του έχει αφιερωθεί στην οικογένειά του, στα τρία παιδιά του από τον πρώτο γάμο του και στην 19 μηνών κόρη του, καρπό του έρωτά του με την Κωνσταντίνα Καραλάξη.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι και όλα τα παιδιά κάνουν μαζί διακοπές στα ελληνικά νησιά (δείτε εδώ την εντυπωσιακή φωτογραφία της Κωνσταντίνας Καραλέξη με μαγιό), λίγο καιρό πριν πραγματοποιηθεί η βάφτιση της μικρής, που έχει φέρει χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει μόνο τη βάφτιση της μικρής τον Σεπτέμβριο και όχι τον θρησκευτικό τους γάμο όπως είχε αρχικά ακουστεί. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα την τοποθεσία, σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτιση θα γίνει στην Αττική και η κόρη τους θα πάρει το όνομα Βαλέρια - Ασημίνα.