«Εμείς τα δίνουμε και σε άλλους τα...» - Το χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Πάτερ Αντώνιο

Τι είπε και γέλασε ο παρουσιαστής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Εμείς τα δίνουμε και σε άλλους τα...» - Το χιουμοριστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Πάτερ Αντώνιο

Το πρωί της Τρίτης (29/11) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό» πριν ξεκινήσουν να αναφέρονται στης νέες εξελίξεις για τον Πάτερ Αντώνιο και την τωρινή οικονομική του κατάσταση, έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, παρά τις τελευταίες δηλώσεις του ιδρυτή της ΜΚΟ (δείτε εδώ τι είπε).

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφερόμενος στην κλήρωση που κάνει η εκπομπή του, πέταξε το "καρφί" του για την κατάσταση του Πάτερ Αντώνιου, που έγινε γνωστό ότι του δέσμευσαν όλα τα χρήματα από τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι χθες Δευτέρα(28/11), ο επικεφαλής της Αρχής, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τόσο του πατέρα Αντβνίου, όσο και για της πρεσβυτέρας, όπως και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Όπως έγινε δεκτό η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε, προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.), ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Παράλληλα, τα οικονομικά της Κιβωτού ελέγχονται προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε ο,τιδήποτε άλλο. Όπως εκτιμήσεις από παράγοντες της Αρχής για το Ξέπλυμα η έρευνα της για τα οικονομικά της εν λόγω δομής αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

Στον διαγωνισμό που κάνει το "Πρωινό" και μοιράζει 10.000 ευρώ σε έναν τυχερό αναφέρθηκε με το… καλημέρα σας ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, απάντησε και με χιούμορ για τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσουμε λεφτά σήμερα. Εμείς τα δίνουμε και σε άλλους δεσμεύτηκαν. Αν θέλει να πάει ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα σήμερα να πάρουν λεφτά, δεν μπορούν. Εκτός κι αν έχουν μαύρα πουθενά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Τώρα, αν πάνε σε τράπεζα, δεν θα βρουν γιατί έχουν δεσμευτεί οι τραπεζικοί λογαριασμοί. Ήταν κάτι αναμενόμενο».