Τις έκαναν ίδιες! Το Breakfast at star μιμήθηκε τα πειράγματα της Κορομηλά & Μενεγάκη στην τηλεοπτική τους συνάντηση

Έπεσε τρελό γέλιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τις έκαναν ίδιες! Το Breakfast at star μιμήθηκε τα πειράγματα της Κορομηλά & Μενεγάκη στην τηλεοπτική τους συνάντηση

H τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega και στην εκπομπή Ελένη την Παρασκευή 25/11 συζητήθηκε ιδιαίτερα τόσο από το twitter όσο και από τα υπόλοιπα πάνελ, με πολλούς να είναι εκείνοι που δεν πείστηκαν για την ανακωχή (δείτε εδώ τα απολαυστικά tweets).

Η τηλεθέαση, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πολύ υψηλή, καθώς όλοι περίμεναν να σμίξουν οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες και κυρίως να δουν αν εν τέλει υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσά τους (δείτε εδώ τι είπαν και οι δυο για την κόντρα).

Μεταξύ λοιπόν των πολλών σχολίων, που ακούσαμε, αυτό που συνέβη την Τρίτη 29/11 στο Breakfast at star δεν έχει ξαναγίνει, καθώς η ομάδα προχώρησε σε μια αναπαράσταση του backstage βίντεο με τις δύο τους να γελάνε (δείτε το εδώ).

Με έντονο λοιπόν, το κομμάτι του χιούμορ, οι συντελεστές του πάνελ άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους και να γελάνε στον ίδιο τόνο και στυλ, όπως έκανε η Κορομηλά και η Μενεγάκη.

Το γέλιο ήταν άπλετο με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου να μη μπορούν να σταματήσουν και την Ελένη ωστόσο να σχολιάζει παράλληλα, πως είναι κάπως υπερβολικοί.

Το χιουμοριστικό βίντεο του Breakfast at star για την τηλεοπτική συνάντηση της Κορομηλά και Μενεγάκη