«Με ειδοποίησαν...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου για την κατάσταση της υγείας της Ελένης Καστάνη

Εξελίξεις!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με ειδοποίησαν...» - Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου για την κατάσταση της υγείας της Ελένης Καστάνη

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μια απουσία από το πάνελ της εκπομπής ''Breakfast at star'' με την Ελένη Χατζίδου να ανακοινώνει εκπομπή παρά εκπομπή τα νεότερα για την υγεία της Ελένης Καστάνη.

Η ηθοποιός έχει μια δική της στήλη, την οποία και έχει αφήσει αφού πάντα προτεραιότητα έχει η υγεία (δείτε εδώ τι της συμβαίνει). Μια νέα λοιπόν ενημέρωση ήρθε την Τρίτη 29/11 πάλι από την παρουσιάστρια, αφού το κοινό ζητάει την Καστάνη και πάνω από όλα λείπει στους ίδιους.

Έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό, πως μετά από ένα τηλεφώνημα, που είχαν οι δύο κυρίες σχετικά με το πως είναι η υγεία της μικρής Μελίτας, η οποία μεταφέρθηκε από τους γονείς της στο νοσοκομείο, ενημερώθηκε η Χατζίδου, πως από αύριο 30/11 θα είναι η Καστάνη και πάλι μαζί τους.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Η ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου για την Ελένη Καστάνη

«Θέλω να σας πω ότι μου έστειλε μήνυμα η αγαπημένη μας Ελένη Καστάνη πριν από λίγο για να μου δώσει ευχές για το Μελιτάκι, που ήταν άρρωστο. Και θα είναι πάρα πολύ σύντομα κοντά μας, φιλιά και περαστικά. Αύριο θα είναι κοντά μας, τώρα με ειδοποίησαν, ξέρω ότι σας έλειψε», είπε η Ελένη Χατζίδου.