«Λένε ότι παρουσιάζω σοβαρά θέματα και έχω...έξω» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Λένε ότι παρουσιάζω σοβαρά θέματα και έχω...έξω» - Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση

Το πρωί της Τρίτης(29/11) η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που σχολίαζαν την εμφάνιση του Παύλου Σταματόπουλου στο τελευταίο live του J2US ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα για τα σχόλια που λαμβάνει σχετικά με την εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια την εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha ήταν φανερά ενοχλημένη με τα σχόλια που έλαβε για την θεματολογία που έχουν σε συνδιασμό με το στήθος της, (δείτε εδώ πως ήταν πριν τις πλαστικές).

Ωστόσο, κατά την είσοδό της στο πλατό σήμερα Τρίτη 29/11, η παρουσιάστρια παραλίγο να έχει ένα μικρό ατύχημα, μιας και σκόνταψε λόγω των πολύ ψηλών τακουνιών που φοράει σήμερα.

«Τι θα θες καλή μου αφού δεν μπορείς να περπατήσεις να τα ψηλά», είπε η ίδια χιουμοριστικά για τον εαυτό της αμέσως μετά γνωστοποίησε τον λόγο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από την εκπομπή (δείτε εδώ γιατί).

Όλες οι δηλώσεις και τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το στήθος της

Η παρουσιάστρια του Alpha με αφορμή την σχεδόν "αποκαλυπτική" εμφάνιση του Παύλου Σταματόπουλου στο τελευταίο live του J2US δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι, τον υποστήριξε και στάθηκε στα σχόλια για την δική της εμφάνιση, λέγοντας ειρωνικά πως θα πρέπει να φοράει πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζει για να συνεχίσει την ψυχαγωγική εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Τώρα βρε Γιάννη μου θα τσακωθούμε. Πόσο αστεία είναι όλα αυτά; Αν νιώθει καλά, καλά κάνει. Είναι ένα show» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: «Ξέρεις τι μου θυμίζεις; Όλα αυτά που γράφουν για μένα ή γενικότερα ότι το πρωί σχολιάζει πιο σοβαρά θέματα γιατί έχει το στήθος της. Τι να κάνω; Να φοράω πουκάμισο και ξαφνικά στις 11 να το βγάζω για να είναι ψυχαγωγική η εκπομπή; Μη λέμε βλακείες».

«Ο Παύλος γυμνάζεται και τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει το σώμα του απίστευτα. Μπορεί ο ίδιος να νιώθει καλά με το σώμα του και να λέει εγώ θέλω να το δείξω» σχολίασε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.