Τα δύο τους σε ρομαντικό δείπνο - Ζουν τον απόλυτο έρωτα Καραβασάνης & Παπαγεωργίου

Όσο ο SNIK χωρίζει...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα δύο τους σε ρομαντικό δείπνο - Ζουν τον απόλυτο  έρωτα Καραβασάνης & Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, αφού το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της από τον SNIK επέστρεψε και πάλι στον πρώην από τον τράπερ σύντροφός της, με τον οποίο φαίνεται να είναι ευτυχισμένη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Καραβασάνη, τον οποίο και γνώριζε η Ηλιάνα από τα χρόνια, που η γυναίκα έμενε στην Αμερική. Στη συνέχεια της ζωής της τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, αφού η Ηλιάνα και ο Γιάννης έμειναν μαζί για 7 χρόνια, με ταξίδια ανά τον κόσμο, τον γάμου τους, που συνέβη για διαδικαστικούς λόγους, και όμορφες - ρομαντικές στιγμές.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» αποκάλυψε μέσα σε όλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια είδαμε το κορίτσι να επιστρέφει στην Ελλάδα και να γίνεται ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε πολύ μεγάλα προγράμματα, όπως το GNTM (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το bullynig που βίωσε στο gntm).

Παράλληλα εκείνο το διάστημα έγινε γνωστή και η σχέση του μοντέλου, μετά τον Δημήτρης, με το ζεύγος SNIK - Ηλιάνα να απασχολεί πολύ τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τη νέα κίνηση του τράπερ, αφού χώρισε με την Ιωαννίδου).

Οι τρυφερές στιγμές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον καλό της

Η Ηλιάνα να τονίσουμε όμως εδώ, πως έχει αποφασίσει να μην ασχολείται με όλες τις παραπάνω κινήσεις και το παρελθόν της, καθώς το παρόν που ζει μαζί με τον Καραβασάνη είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Τα παιδιά είναι στα καλύτερά τους κα αυτό φάνηκε μέσα από την βραδινή έξοδο, που είδαμε ότι έκαναν οι δύο τους από τα πλάνα, που εξασφάλισε το Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 29/11.