«Α τι λέω! Δεν...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το διαζύγιό της

Αμηχανία στο πλατό του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Α τι λέω! Δεν...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το διαζύγιό της

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και είχε ερωτηθεί για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για το διαζύγιο της. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είχε απαντήσει συγκεκριμένα για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

«Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Ωστόσο, πριν από μια εβδομάδα, έγινε γνωστό το διαζύγιό της, παρά τα όλα όσα ισχυρίζονταν. Η ίδια μετά από 9 χρόνου γάμου χώρισε από τον σύζυγό της Νίκο Φαράκλα (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει) και μάλιστα το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό δημόσια κοινή εμφάνιση.

Η Ελιάνα έχει μετακομίσει σε νέο σπίτι και μας το είχε δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το διαζύγιό της

Η ίδια βέβαια δεν έχει αναφερθεί δημοσία στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη του γάμου τους, ωστόσο το έκανε η... Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της σημερινής 29/11 της εκπομπής στο MEGA.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συζητούσε με τους συνεργάτες της για τον σεισμό που έγινε το πρωί στην Εύβοια και έγινε αντιληπτός και στην Αθήνα, με την Ελιάνα να αποκαλύπτει πως δεν κατάλαβε καθόλου τον σεισμό, όπως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Άρα ούτε εσύ κατάλαβες τον σεισμό, γιατί εσείς μένετε… αααα δε μένετε πια μαζί, τι λέω; Κάποτε μένατε μαζί», είπε η Ελένη Μενεγάκη, σχόλιο το οποίο όμως άφησαν να περάσει αναπάντητο.