«Είπε από μέσα της "εσύ του χρόνου δεν θα είσαι γιατί...» - Το "καρφί" της Μπέτυς Μαγγίρα για την Βίκυ Καγιά

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είπε από μέσα της

Το πρωί της Τρίτης 29/11 στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, θέλησαν να σχολιάσουν όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό (28/11) επεισόδιο του GNTM 5 (δείτε εδώ όλα όσα χάσατε), καθώς επρόκειτο για μία από τις πιο δύσκολες φωτογραφίσεις, αφού τα κορίτσια κλήθηκαν να κάνουν μόνες τους πολλά από όσα κανονικά θα έπρεπε να κάνει η παραγωγή.

Αυτό, λοιπόν, έδωσε την αφορμή στην Μπέτυ Μαγγίρα να κάνει ένα σχόλιο για την παρουσιάστρια και κριτή Βίκυ Καγιά, εξαιτίας της λογομαχίας της με τον Τάσο Σοφρωνίου.

Το σχόλιο της Μπέτυς Μαγγίρα για την Βίκυ Καγιά

«Δεν είναι απλά disavantage, ήταν κατακρεούργημα. Δεν είναι κι εύκολο μέσα σε 3 λεπτά να καταφέρεις να φωτίσεις και το πρόσωπο και το βραχιόλι και τον λαιμό… Ξεφεύγει από το κομμάτι της μόδας και τη φωτογράφησης. Είναι λίγο καψόνια, στρατός», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Το ενδιαφέρον έχει ξεφύγει εδώ και πάρα πολύ καιρό από τις παίκτριες και έχει πάει στην κριτική επιτροπή ξεκάθαρα», του απάντησε τότε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Και συμπλήρωσε: «Είδατε το βλέμμα της Καγιά στον Τάσο Σοφρωνίου όταν είπε «καταπληκτική φωτογραφία» για την Κότυ; Λέει η Καγιά «είναι αφώτιστο το πρόσωπό σου». «Ε όχι και αφώτιστο» κάνει ο Σοφρωνίου. Και τον κοιτάει η Καγιά… και είπε από μέσα της «εσύ του χρόνου δεν θα είσαι γιατί πολύ αντιμιλάς». Εγώ αυτό εισέπραξα».

«Την έχουμε κάνει να φαίνεται φράου η γυναίκα», σχολίασε έπειτα ξανά, ο Δημήτρης Μακαλιάς.