«Για δάνειο 125.000€ τους έχω δώσει...» - Άγριο ξέσπασμα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μπορεί να χρησιμοποιεί την θέση του στο πάνελ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, για να μιλήσει για πολύ σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, ωστόσο πολλές φορές προσπαθεί και μέσα από τα social media του να μιλήσει και για θέματα που αντιμετωπίζει και ο ίδιος.

Η κόντρα με τον Γιώργο Τσαλίκη είναι ένα από αυτά τα θέματα (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση με τα υπονοούμενα του τραγουδιστή για εκείνον), ωστόσο την Τρίτη 29/11 θέλησε να τοποθετηθεί για ένα άλλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες και δεν αφορά κάποιο άλλο πρόσωπο πέρα από τον ίδιο και την οικογένειά του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του στο twitter ξέσπασε για τις δόσεις του δανείου του σπιτιού του, τις οποίες πληρώνει κάθε μήνα για πολλά χρόνια, ωστόσο η τράπεζα φαίνεται πως του ζητά χρήματα για ένα υπόλοιπο, το οποίο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Η οργισμένη ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το δάνειο του σπιτιού του

«Είναι εξοργιστικό αυτό με τις τράπεζες…Για δάνειο 125.000€ για πρώτη κατοικία τους έχω δώσει σε 17 χρόνια,135.000€ και έχω υπόλοιπο 85.000€. Καλύπτω κανονικά τις δόσεις μου και μου τηλεφωνούν καθημερινά για ένα υπόλοιπο που τους βγαίνει 160€ ΝΤΡΟΠΗ! Ακούει κανείς;;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια δημοσίευσε το tweet του και στο προφίλ του στο Instagram, ταγκάροντας και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, αναφέροντας πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοί ακόμη άνθρωποι εκεί έξω, που μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν βοήθεια ή να μιλήσουν "ανοιχτά" γι' αυτό.

Γρηγόρης Γκουντάρας ανάρτηση