Στα πατώματα η εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα - Η νέα ανάρτηση με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πιο λαμπερή από ποτέ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από εκείνη που η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να ανακοινώσει επιτέλους αυτό που περίμεναν όλοι: την εγκυμοσύνη της. Έκτοτε, όμως, έχει επικρατήσει ένας πανικός γύρω από το όνομά της και του Αλμπέρτο Μποτία, καθώς η αγωνία είναι μεγάλη για το πότε θα γεννήσει ή για το ποιο είναι το φύλο του μωρού (δείτε εδώ την αλήθεια), ακόμη και για το ποιος θα βαφτίσει το παιδί τους (δεν θα είναι ένας μόνο...).

Η τραγουδίστρια, ωστόσο, φαίνεται αρκετά ήρεμη παρά την "παράνοια" των μέσων και του κοινού και συνεχίζει την καθημερινότητά της όπως και πριν. Μάλιστα, τώρα μπορεί να δημιουργεί άνετα περιεχόμενο για τα social media της, επομένως καθημερινά ανεβάζει καινούριες φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο σπίτι της

Την Τρίτη 29/11, για παράδειγμα, πόζαρε καθιστή στο πάτωμα του δωματίου της γκαρνταρόμπας της μπροστά από τα πολυάριθμα παπούτσια της, φορώντας ένα μπεζ σετ, πουκάμισο - φούστα, με ρίγες και πούπουλα στο στήθος, το οποίο είχε συνδυάσει με ροζ γόβες, και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία εικόνα έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε αυστηρό κότσο, ενώ στη δεύτερη τα έχει αφήσει να πέφτουν απαλά στους ώμους της και φοράει ένα χνουδωτό καπέλο. Όσο όμορφα και στυλάτα κι αν έχει ντυθεί, όμως, το βλέμμα όλων πέφτει στην κοιλιά της, η οποία μεγαλώνει μέρα με την μέρα και ξεπροβάλει από το κενό που έχει αφήσει μεταξύ της μπλούζας και της φούστας που έχει επιλέξει.

Η εγκυμοσύνη της ταιριάζει απόλυτα και φαίνεται πως και η ίδια απολαμβάνει να κάνει νέους συνδυασμούς που τονίζουν την νέα της εμφάνιση.

Ελένη Φουρέιρα έγκυος
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα φουσκωμένη κοιλίτσα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα