Δεν έκρυψε την αμηχανία - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στις εκλογές

Η πρώην σύζυγός του κάνει ένα μεγάλο βήμα στην πολιτική

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν έκρυψε την αμηχανία - Η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στις εκλογές

Ένα νέο βήμα στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα διεκδικήσει τη δημαρχία στον Δήμο Πεύκης - Λυκόβρυσης στις επόμενες εκλογές. Η κάμερα του Πρωινού, εντόπισε τον πρώην σύζυγό της και Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και προσπάθησε να καταγράψει την πρώτη του αντίδραση στο άκουσμα της είδησης.

«Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια, δεδοµένου ότι ο νυν δήµαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε ότι δεν θα επαναδιεκδικήσει τον δήµο. Η επαφή µου µε τους κατοίκους τόσο της Λυκόβρυσης όσο και της Πεύκης, η θητεία µου τα τελευταία χρόνια στα σχολεία των περιοχών αυτών, η γνώση του έργου που έχει επιτελεστεί, καθώς και όλων όσα πρέπει να γίνουν ακόμα µε ώθησαν να διεκδικήσω τη δημαρχία.

Επίσης, σηµαντικό ρόλο έπαιξε η θετική ανταπόκριση των συνδηµοτών µου, οι οποίοι µέσα από την καθηµερινή επαφή που έχω µαζί τους µε οδήγησαν να λάβω την απόφαση να βγω µπροστά ως επικεφαλής και να διεκδικήσω τον δήµο», δήλωσε πριν από λίγες μέρες στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε και στον πολύκροτο χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για πρώτη φορά).

H αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για την υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη

Καθώς τον πλησίασε λοιπόν η κάμερα του Πρωινού και τον ρώτησε για το επικείμενο βήμα της πρώην συζύγου του, ο Γιώργος Πατούλης χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να πει: «Πάμε για άλλα πράγματα», αποφεύγοντας κατ' αυτόν τον τρόπο να δώσει την απάντησή του για το θέμα.

Η ίδια η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο έχει υποστηρίξει πως ο πρώην της είναι θετικός με αυτή της την απόφαση: «Ο Γιώργος είναι πολύ θετικός µε τη συγκεκριµένη προοπτική, και µάλιστα µου είπε πως οι συνθήκες είναι ευοίωνες για να διεκδικήσω τον δήµο».