Το θρίλερ δεν έχει τέλος - Ξανά στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ

Ποιος ο λόγος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το θρίλερ δεν έχει τέλος - Ξανά στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ

Λίγους μήνες μετά την εκδίκαση της απόφασης για το δικαστήριο του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως θα βρεθεί εκ νέου στα δικαστήρια. Η δικαστική διαμάχη τους που εκτυλίχθηκε το περασμένο καλοκαίρι τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου, δικαιώνοντας τελικά τον γοητευτικό ηθοποιό.

Τα σχόλια του Twitter πήραν φωτιά καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης (δείτε τα εδώ), ενώ η Άμπερ Χερντ απέδειξε πως δεν είχε σκοπό να καταθέσει τόσο εύκολα τα κόλπα και έτσι «κυνήγησε» εκ νέου τον Τζόνι Ντεπ.

Γιατί πάνε πάλι στα δικαστήρια ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ

Η Άμπερ Χερντ κέρδισε ανταγωγή κατά του Τζόνι Ντεπ για τα σχόλια που ο δικηγόρος του έκανε στην Daily Mail, κερδίζοντας αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Με την προσφυγή που κατέθεσε στο Εφετείο της Βιρτζίνια, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ζητά την πλήρη δικαίωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο Τζόνι Ντεπ πιστεύει ότι η απόφαση του δικαστηρίου να αποζημιώσει την Άμπερ Χερντ δίνοντάς της τα 2 εκατομμύρια είναι λανθασμένη. Αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στην πικρή δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού και είναι πολύ πιθανό να τους ξαναδούμε στο δικαστήριο.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ μηνύει την πρώην σύζυγό του εξαιτίας ενός άρθρου που δημοσίευσε στην Washington Post. Το άρθρο έκανε να φαίνεται ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ στην πραγματικότητα όπως υποστήριζε δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύοντας τις περιγραφές της χωρίς το όνομά του, τον "φωτογράφισε" και κατέστρεψε την καριέρα και τη ζωή του στη διαδικασία.

Η επιτροπή των ενόρκων δεν θεώρησε επαρκή τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισε η ηθοποιός στο δικαστήριο για να τους πείσει για τη βίαιη συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ, αλλά ούτε και... επηρεάστηκαν από τις ερμηνείες της στο εδώλιο.