Amber Heard: «Καψ' το» - Το Twitter "δίκασε" το φόρεμα κηδείας της ηθοποιού

Το έχει βάλει 3 φορές μέχρι τώρα...γιατί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Amber Heard: «Καψ' το» - Το Twitter

Η δίκη του Johnny Depp και της Amber Heard μετά από πολλά χρόνια αγώνων και από τις δύο πλευρές για να αποδείξουν τα λεγόμενα και τις κατηγορίες τους, έφτασε στο τέλος της με νικητή τον αγαπημένο σε όλους ηθοποιό. Η πρώην σύντροφός τους είναι φανερά πικραμένη από αυτή την απόφαση, αλλά φαίνεται πως δεν είναι έτοιμη να τα παρατήσει ακόμα.

Την πίκρα της δεν δίσταζε να δείχνει σε κάθε δίκη και μέσα από τα ρούχα που επέλεγε να φορέσει κάθε φορά, όμως ένα από τα ρούχα της έχει ιδαίτερη σημασία για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έχει φορέσει το ίδιο μαύρο φόρεμα την ημέρα που κατέθεσε τα περιοριστικά μέτρα κατά του 58χρονου το 2016, και το 2020 όταν παρευρέθηκε στο δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο εναντίον του, καθώς και την Τετάρτη 1/6 κατά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τα σχόλια για το "φόρεμα κηδείας" της Amber Heard

Μάλιστα, το γεγονός ότι το φόρεσε ξανά και ξανά το επισήμανε και μόνη της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέροντας πως έχει σημασία αυτή της η κίνηση: «Ένα φόρεμα, τέσσερα χρόνια διαφορά. Μερικές φορές είναι σημαντικό να φοράς το ίδιο πράγμα δύο φορές», έγραφε.

Φυσικά, ο κόσμος πάντοτε παρατηρεί τέτοιου είδους λεπτομέρειες και χαρακτήρισε το φόρεμα αυτό ως "φόρεμα κηδείας", ενώ έσπευσε στο Twitter να "κράξει" για άλλη μία φορά την Amber Heard.

Amber Heard

Το φόρεμα της Amber Heard

Δε θα τον αφήσει ήσυχο

Δείχνοντας φανερά την απογοήτευση της, την Πέμπτη 2/6 έγινε γνωστό μέσω του BBC πως δεν σταματάει εδώ, αφού αποφάσισε την επόμενη της κίνηση και μάλιστα θα κάνει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης του δικαστηρίου. Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις της δικηγόρου της, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, που έκαναν γνωστή την κίνηση αυτή.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή η μία εκ των δικηγόρων της ηθοποιού, Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντεχοφτ, είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι η ομάδα υπεράσπισης του Ντεπ «κατάφερε να αποσιωπήσει έναν τεράστιο όγκο αποδείξεων», οι οποίες όμως είχαν παρουσιαστεί στη δίκη που είχε λάβει χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ο Ντεπ είχε κατηγορήσει την σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Τζόνι Ντεπ είχε χάσει εκείνη την υπόθεση. «Τι έμαθε ο Ντεπ από αυτό; Δαιμονοποίησε την Άμπερ και αποσιώπησε τις αποδείξεις», είπε η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ, ισχυριζόμενη πως η πελάτισσά της δαιμονοποιήθηκε από την πλευρά του πρώην συζύγου της στη δίκη. «Μια σειρά από πράγματα επιτράπησαν σε αυτό το δικαστήριο ενώ δεν θα έπρεπε, και αυτό μπέρδεψε τους ενόρκους», είπε η Ελέιν Τσάρλσον Μπρέντχοφτ.