Δεν το είχε παρατηρήσει κανείς - Το κοινό σημείο του Χρήστου Μάστορα με τον Τόνι Σφήνο

Απίστευτο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρήστος Μάστορας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς άντρες τραγουδιστές και στο αντρικό αλλά και στο γυναικείο, κατά κύριο λόγο, κοινό. Με την μουσική του έχει καταφέρει να συνεπάρει μεγάλο πλήθος, διασήμων και μη και φαίνεται πως με την φωνή του μπορεί να τραγουδήσει κάθε είδος μουσικής.

Αυτό το διάστημα, εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον, μαζί με την μπάντα του, τις Μέλισσες, αλλά και με την Δέσποινα Βανδή και ήδη κατά την πρεμιέρα, έγινε αντιληπτό πως αυτό το σχήμα θα κάνει τεράστια επιτυχία (δείτε εδώ τι συνέβη εκείνο το βράδυ με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη).

Ο Τόνι Σφήνος, από την άλλη πλευρά, είναι ένας ηθοποιός με τον οποίο έχει γελάσει πολύς κόσμος και παρόλο που κρύβει την πραγματική του ταυτότητα, μεγάλη μερίδα του πληθυσμού τον αγαπά και τον στηρίζει, διότι δεν προσφέρει απλώς χαμόγελα, αλλά πραγματοποιεί ολόκληρα σόου για να καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Τι κοινό έχουν, όμως, αυτοί οι δύο άντρες;

Με το ίδιο κοστούμι ο Χρήστος Μάστορας και ο Τόνι Σφήνος

Στα χέρια των ρεπόρτερ έπεσαν δύο φωτογραφίες, μία του τραγουδιστή και μία του ηθοποιού και φαίνεται πως φόρεσαν το ίδιο κοστούμι για εντελώς διαφορετικό σκοπό.

Ο πρώτος επέλεξε το φανταχτερό ροζ σετ για την εμφάνισή του στο μέρος που ερμηνεύει τα τραγούδια του τα Σαββατοκύριακα και όχι μόνο, ενώ ο δεύτερος το φόρεσε πριν λίγα χρόνια για να φωτογραφηθεί για την εκπομπή που παρουσίασε στο κανάλι του MEGA, Supermarket Sweep. Βέβεια, ο ίδιος το έχει φορέσει κι άλλες φορές την ώρα που τραγουδούσε σε άλλο κέντρο.

Και οι δύο συνδύασαν το κοστούμι με λαμπερά παπούτσια, αλλά ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ. Ποιος κέρδισε, όμως, αυτή την ανεπίσημη "μάχη" κατά τη γνώμη σας;

Χρήστος Μάστορας

Τόνι Σφήνος