«Ο Κώστας ήταν έτσι...» - Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού με την εξομολόγησή της 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Βουτσά

Το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή του σε κορυφαία ταινία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Κώστας ήταν έτσι...» - Συγκίνησε η Αλίκη Κατσαβού με την εξομολόγησή της 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Βουτσά

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) η Αλίκη Κατσαβού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Κώστα Βουτσά στην ιστορική ταινία «Παριζιάνα» της Ρένας Βλαχοπούλου.

Η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται ο γιος της την απώλεια του πατέρα του (δείτε εδώ τι είπε), εξήγησε πως ο Κώστας Βουτσάς δεν είχε προγραμματίσει να παίξει στην πραγματικότητα σε αυτή την ταινία, απλά βρέθηκε στα γυρίσματα γιατί εκείνη την εποχή ήταν στα μέλια με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Την ίδια στιγμή, μίλησε για τον αυθορμητισμό που έβγαζε ο κορυφαίος ηθοποιός σε κάθε έκφανση της ζωής του, μιας και όπως είπε, από το παραμικρό μπορούσε να σου κάνει πλάκα

Τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας βρέθηκε εκεί γιατί πράγματι η σχέση του με την Έρρικα ήταν τότε στα μέλια. Αλλά ο Κώστας έκανε πολλή παρέα και με την Ρένα, τον Σειληνό, την Μαρία Ιωαννίδου και γενικώς ήταν μια παρέα όλοι αυτοί.

Οπότε ο Κώστας βρέθηκε στο γύρισμα για να συνεχίσουν μετά από το γύρισμα την παρέα τους. Εγώ ξέρω ότι η Ρένα του έκανε πλάκα. Εκείνος βεβαίως -επειδή είναι του διαμετρήματος που είναι- την άρπαξε στον αέρα κι έγινε η σκηνή που είδατε… Ο Κώστας ήταν έτσι. Στο δευτερόλεπτο να σου γυρνούσε μια φράση στο αστείο, να άρπαζε μια λεπτομέρεια από κάτι που γινόταν και να σου έκανε πλάκα. Ήταν πολύ γρήγορη η σκέψη του» ανέφερε η Αλίκη Κατσαβού.