Κρεμασμένος με τα πόδια ψηλά και το κεφάλι προς το έδαφος ο Νίκος Κοκλώνης - Τι συνέβη

Η ανάρτησή του στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται κάθε Σάββατο στις οθόνες μας μέσα από το μουσικό του σόου, Just The 2 of Us (δείτε εδώ την συμφωνία που έχει κάνει με την Άντζελα Δημητρίου). Ο ίδιος, λοιπόν, σε κάθε του εμφάνιση στον διαγωνισμό επιλέγει ρούχα που κολακεύουν και αναδεικνύουν το σώμα του, με αποτέλεσμα να γίνεται ολοφάνερο το γεγονός πως γυμνάζεται και πως προσέχει τον εαυτό του και την διατροφή του.

Συνήθως φορά ανοιχτά πουκάμισα για να φαίνεται το καλογυμνασμένο του στήθος ή κοντομάνικα για τα μπράτσα του και η αλήθεια είναι πως πράγματι, περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να καταφέρει να διατηρεί αυτό το κορμί.

Η φωτογραφία του Νίκου Κοκλώνη που ανησύχησε το κοινό

Την Τρίτη 29/11 ξεκίνησε, μάλιστα, την ημέρα του με σωματική άσκηση, ωστόσο ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τρόμαξε το κοινό. Βρέθηκε κρεμασμένος ανάποδα, με τα πόδια δεμένα ψηλά και το κεφάλι προς το έδαφος και αυτό είναι ένα είδος γυμναστικής που απολαμβάνει.

«Πως άρχισε η μέρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Νίκος Κοκλώνης
Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Νίκος Κοκλώνης ανάποδα
Instagram / Νίκος Κοκλώνης

Η φωτογραφία με το καλλίγραμμο σώμα του που αποδεικνύει την αλήθεια

Ο λαμπερός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν κι αρχίσουν πάλι οι υποχρεώσεις να τρέχουν και να μην φτάνουν με τις εκπομπές που έχει αναλάβει (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της Καινούργιου για εκείνον στο τέλος της σεζόν) , αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Μέσα από νέα ανάρτησή του, δεν είναι με φίλους και φίλες όπως συνήθως, και ποζάρει στο φακό και κυριολεκτικά μας αφήνει άναυδους μιας και έχει απίστευτο σώμα!

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως γυμνάζεται και προσέχει την διατροφή του μιας και το πλάνο μαρτυρά έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα! «Summer, after all, is a time when wonderful things can happen… » έγραψε χαρακτηριστικά.