Άντζελα Δημητρίου για J2us: «Ήταν στην αρχική μου συμφωνία με τον Κοκλώνη...» - Επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί φανταζόντουσαν!

Ο όρος στο συμβόλαιό της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άντζελα Δημητρίου για J2us: «Ήταν στην αρχική μου συμφωνία με τον Κοκλώνη...» - Επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί φανταζόντουσαν!

Το πρωί της Τρίτης 29/11 προβλήθηκαν στον αέρα του Happy Day δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά στο αν εκείνη τελικά είναι που μοιράζει τα τραγούδια στους υπόλοιπους συμμετέχοντες του J2us, αφού πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ντόρος με το συγκεκριμένο θέμα γιατί... θεωρείτο άδικο για τους υπόλοιπους να το κάνει αυτό μια παίκτρια.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Δημητρίου

«Το j2us είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Έχουμε μια τέλεια κριτική επιτροπή. Με την Καίτη δεν είχαμε ποτέ μα ποτέ καμία διαφωνία είμαστε μια χαρά την αγαπάω πολύ και το ξέρει. Η επιλογή των τραγουδιών είναι από τον Μάριο κι από εμένα. Ήταν η συμφωνία που είχαμε κάνει με τον κ. Κοκλώνη κι αυτό που κάνουμε το show είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με φλερτάρουν στα social media, σαν ωραία γυναίκα που είμαι».

Το τηλεοπτικό χρονικό της κόντρας ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου που βρίσκονται μαζί στο j2us

Τόσο η Άντζελα Δημητρίου όσο και η Καίτη Γαρμπή έχουν γράψει τα δικά τους χιλιόμετρα στην μουσική βιομηχανία καθώς έχουν αφήσει αναμφίβολα το δικό τους στίγμα. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως η μεταξύ τους "κόντρα" καλά κρατεί από τη δεκαετία του ’90.

Συγκεκριμένα, ένας γάμος μεταξύ συγγενών ήταν η κύρια αφορμή που τις έφερε σε ρήξη, με αποτέλεσμα μια παρεξήγηση να εξελιχθεί σε κόντρα πολλών χρόνων -δείτε εδώ όλο παρασκήνιο. Έτσι, μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό μας» προβλήθηκε η μέχρι τώρα τηλεοπτική κόντρα των δύο γυναικών με άκρως επικό χιούμορ. Να τονίσουμε φυσικά πως οι δυο τραγουδίστριες συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια στο Just The 2 Of Us. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάποιο "ευτράπελο". Άραγε πώς θα κυλήσει όλο αυτό;