Γενέθλια για την Ήβη Αδάμου - Η έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα στο καμαρίνι της

Τα πόσα έκλεισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Ήβη Αδάμου - Η έκπληξη και η εντυπωσιακή τούρτα στο καμαρίνι της

Μία υπέροχη έκπληξη ετοίμασαν πριν από λίγες μέρες οι συνεργάτες της Ήβης Αδάμου για τα 29α γενέθλιά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε στις 24 Νοεμβρίου και η ιδιαίτερη αυτή μέρα, τη βρήκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Διονύση Σχοινά.

Η Ήβη Αδάμου, γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993 στην Αγία Νάπα, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Αδάμος, είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της, Μαριάννα, κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα (δείτε τις εδώ). Από πολύ μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική, κάνοντας μαθήματα θεωρίας, τραγουδιού και πιάνου. Σε ηλικία εννέα ετών, συμμετείχε σε έναν κυπριακό διαγωνισμό τραγουδιού όπου κέρδισε την 1η θέση.

Στα 16 της χρόνια, πέρασε από auditions για τη δεύτερη σεζόν της ελληνικής εκδοχής του show The X - Factor, καταφέρνοντας να περάσει στα live shows, με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Η τούρτα της Ήβης Αδάμου

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πέρασε λοιπόν τα γενέθλιά της με τους συνεργάτες της και έτσι αφού δέχθηκε τις ευχές από τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη και την κόρη τους, έπιασε δουλειά. Δεν περίμενε όμως ότι στα παρασκήνια του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, θα την περιμένει μία υπέροχη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της, της έφεραν μία ολόλευκη τούρτα για τα 29α γενέθλιά της, η οποία έγραφε πάνω «Χρόνια πολλά Ήβη».

Ήβη Αδάμου γενέθλια

Ο αγαπημένος της Μιχάλης Κουϊνέλης, σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο γάμου με την τραγουδίστρια και είχε ξεκαθαρίσει:

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι».