«Λίγο πριν πεθάνει...» - "Ραγίζει" καρδιές η εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη για την απώλεια που της στοίχισε

Η συγκινητική ιστορία που εξομολογήθηκε στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λίγο πριν πεθάνει...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) η Βίκυ Βολιώτη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και στην συγκινητική κίνηση που έκανε λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.,

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε συγκεκριμένα πως ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολύ έντονη την αίσθηση του χιούμορ και έτσι, λίγο πριν πεθάνει της άφησε ένα σημείωμα μέσα από το οποίο της ζήτησε να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή της, απλά να περάσει σε ένα πανεπιστήμιο για να έχει ένα χαρτί.

Μπορεί λοιπόν η Βίκυ Βολιώτη να ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής, ωστόσο όπως αποκάλυψε, σπούδασε και στο Πάντειο (δείτε εδώ το περιστατικό που περιέγραψε και άφησε άφωνους τους παρουσιαστές).

Η συγκινητική εξομολόγηση της Βίκυς Βολιώτη

«Ο πατέρας μου είχε χιούμορ. Επειδή τον έχασα νωρίς δεν τον γνώρισα τόσο καλά στο χιούμορ, γιατί όταν είσαι μικρός δεν έχεις κι αυτή τη σχέση με τους γονείς σου. Απ’ τους γονείς κρατάς πάντα αισθήσεις πιο πολύ, δεν είναι ότι θυμάμαι κάτι που μου ‘πε. Θυμάμαι όλη του την ύπαρξη.

Μου είχε γράψει ένα σημειωματάκι. Λίγο πριν πεθάνει ήταν αυτό. Είχε καταλάβει ο πατέρας μου ότι εγώ θα κάνω θέατρο, αν και δεν είχα πει ποτέ ότι θα το κάνω αυτό σαν δουλειά. Εκείνος το είχε ψυχανεμιστεί. Μου έγραψε ένα σημειωματάκι, που το ‘χω ακόμα, ότι “Κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου αλλά μπες στο πανεπιστήμιο, για να έχεις ένα χαρτί στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη”. Μου το έγραψε και του το ‘κανα. Μπήκα στο Πάντειο τότε», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Βολιώτη.