Εκείνος ήταν 21, εκείνη 34 και μητέρα δυο παιδιών - Η ξέφρενη σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με παίκτρια ριάλιτι

Και δεν είχε πάρει ούτε διζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνος ήταν 21, εκείνη 34 και μητέρα δυο παιδιών - Η ξέφρενη σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με παίκτρια ριάλιτι

Η ζωή του Πρίγκιπα Χάρι όπως γνωρίζουμε δεν ήταν και πολύ ήσυχη μέχρι να πάρει την απόφαση να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Μέγκαν Μαρκλ και αποκτήσουν δυο παιδιά (δείτε βίντεο από το γάμο τους). Είχε αρκετές σχέσεις, ενώ του άρεσε να πηγαίνει σε πάρτι, να πίνει αλκοόλ και να καπνίζει, χωρίς να τον νοιάζει που είναι γαλαζοαίματος.

Λίγο λοιπόν, πριν βγει στην δημοσιότητα το βιβλίο με την βιογραφία του, δίνοντας στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής του, με το βασίλειο να είναι ανήσυχο για τα όσα θα αποκαλύψει (ειδικά μετά το θάνατο της Ελισάβετ), πρώην του μίλησε για την σύντομη σχέση τους είχαν.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως όπως είπε είναι σίγουρη πως δεν θα μιλήσει για τα όσα έζησαν, καθώς ήταν μια πολύ σύντομη περίοδος και όχι κάτι το τόσο σημαντικό.

Η σχέση του Πρίγκιπα Χάρι με παίκτρια ριάλιτι

Η ίδια μίλησε στην The Sun, περιγράφοντας με λεπτομέρειες τα όσα έζησαν, όταν εκείνος ήταν 21 ετών και εκείνη 34 χωρισμένη και με δυο παιδιά. Γνωρίστηκαν σε κλαμπ μέσω κοινών γνωστών και έζησαν ένα παθιασμένο έρωτα.

Ο λόγος για την Catherine Ommanney συμμετείχε στο αμερικανικό ριάλιτι The Real Housewives of DC, όταν ήταν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της Stephen με τον οποίο είχαν αποκτήσει δυο παιδιά.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο Πρίγκιπας, συναντήθηκαν σε γνωστό μπαρ του Λονδίνου τον Μάιο του 2006 και η έλξη ανάμεσα τους έγινε από την πρώτη κιόλας ματιά.

Αποκαλύψεις από την πρώην του με... λεπτομέρειες

«Είχαμε κάποιους κοινούς φίλους στον τομέα των ακινήτων και μου συστήθηκε. Ο Χάρι φορούσε ένα καπέλο σε αυστραλιανό στιλ που με έκανε να γελάσω όταν τον είδα. Μόλις αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος στο δωμάτιο. Ήταν μόλις 21 ετών, οπότε μια σχέση ήταν κάτι πολύ μακρινό στο μυαλό μου. Αλλά όταν όλοι άρχισαν να φεύγουν γύρω στις 11 το βράδυ, ο Χάρι έδειξε ένα από τα τρία Range Rover που ήταν παρκαρισμένα έξω και είπε: "Μπες μέσα μαζί μου", κάτι που το βρήκα πολύ κολακευτικό. Μας οδήγησαν σε ένα νυχτερινό κέντρο στους VIP.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο μάνατζερ και ρώτησε: “Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι;” Ο Χάρι είπε: 'Gnarls Barkley, Crazy. Ήρθε ένα δευτερόλεπτο αργότερα και είπα, “Είσαι τόσο κακομαθημένος”. Ο Χάρι απλά γέλασε. Άρχισα να μιλάω με κάποιον και ο Χάρι πήρε το πανί από τον κουβά με τη σαμπάνια και το έβαλε πάνω από το κεφάλι μου. Ενοχλήθηκα λίγο γιατί έκανε παγωνιά. Του είπα: Δεν είναι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς. Ένας από τους φρουρούς ασφαλείας του ήρθε και του το είπε, λέγοντάς του: "Σύνελθε, δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι”.

Τον είδα να του το λένε έτσι μερικές φορές. Πήγαμε σε ένα άλλο κλαμπ, αλλά μετά από μισή ώρα είπα στον Χάρι: "Πεθαίνω της πείνας, φτιάχνεις καλό σάντουιτς με μπέικον;". “Είπε, 'Φτιάχνω ένα εξαιρετικό σάντουιτς με μπέικον' και πήγαμε πίσω στο σπίτι του φίλου του. Ο Χάρι και εγώ μοιραστήκαμε ένα τσιγάρο στα σκαλιά έξω και πραγματικά μου ανοίχτηκε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Πήγαμε επάνω στο μπάνιο και αρχίσαμε να χαζολογάμε σαν έφηβοι, τραγουδώντας στις οδοντόβουρτσες σαν να ήταν μικρόφωνα. Μπήκαμε στην μπανιέρα με τα ρούχα μας και ένας από τους φίλους μας τράβηξε μια φωτογραφία στο τηλέφωνό μου. Ο Χάρι και εγώ πήγαμε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα υπέροχο σάντουιτς με μπέικον. Καθίσαμε στην κουζίνα και συζητούσαμε για ώρα και γελάσαμε και οι δύο. Αρχίσαμε να παίζουμε ξύλο και νομίζω ότι παλεύαμε πάνω κάτω για περίπου 15 λεπτά, όταν του είπα ότι έπρεπε να πάω σπίτι. Τότε ήταν που με σήκωσε από τη μέση και με έβαλεστον τοίχο. Μου έδωσε το πιο απίστευτο, παθιασμένο φιλί που είχα ποτέ στη ζωή μου. Έμεινα εντελώς άφωνη».

Οι δυο τους χώρισαν όταν έγινε γνωστή η σχέση τους και από τότε δεν μίλησαν ποτέ μέχρι το 2009 που συναντήθηκαν τυχαία σε έναν αγώνα πόλο στα Barbados.