Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε τον Τάσο Δούση όσον αφορά την εξομολόγηση για τα κιλά - «Βρίσκεται στην...»

Τα υποστηρικτικά λόγια της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε τον Τάσο Δούση όσον αφορά την εξομολόγηση για τα κιλά - «Βρίσκεται στην...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε ο Τάσος Δούσης, ο οποίος φυσικά μίλησε για την ταξιδιωτική του εκπομπή στο OPEN, Εικόνες και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει από τα τόσες χιλιάδες ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει στην ζωή του (Διαβάστε όλη του την συνέντευξη εδώ!)

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα πρώτα του ξεκινήματα στον χώρο και για το πόσο κόπιασε ώστε να κατακτήσει και να πετύχει όλα όσα έχει και βλέπουμε σήμερα (δείτε εδώ τι είπε για τους γονείς του). Μάλιστα, δε δίστασε να αναφερθεί και στον Ευτύχη Μπλέτσα, μιας και κάνει παρόμοια εκπομπή στο ΣΚΑΙ, αλλά και στην μυθοπλασία της χώρας μας, καθώς την παρούσα τηλεοπτική σεζόν οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πληθώρα από σειρές (διαβάστε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Ο Τάσος Δούσης μίλησε και για τον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει, προχωρώντας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση:

«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας προς τον εαυτό μου και σεβασμός προς το σώμα μου να μην είμαι 93 κιλά ενώ θα έπρεπε να είμαι 72. Θέλω όσο μεγαλώνω να γίνομαι καλύτερος, να φοράω ό,τι ρούχα μου αρέσουν, να κάνω έρωτα όπως θέλω, να έχω αντοχές, να μπορώ να περπατάω, να τρέχω, να απολαμβάνω τη ζωή. Όχι ότι ως παχουλός δεν την απολάμβανα, αλλά από τη μία δεν μου άρεσα και είχα τύψεις και από την άλλη είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έχω ένα σύστημα. Πρώτα απ' όλα ανεβαίνω κάθε μέρα στη ζυγαριά. Μόλις δω ότι ξέφυγα ακόμα και 2 κιλά, το... κλείνω ή προσπαθώ να το κλείσω!.

Το βασικό είναι να το θέλεις! Μην ακούς αυτούς που λένε “γουστάρω που είμαι χοντρός, μου αρέσω έτσι”. Σε κανέναν δεν αρέσει, όλοι θέλουν να αδυνατίσουν. Ξέρεις εσύ κανέναν χοντρό να μη θέλει να αδυνατίσει; Εγώ πώς κατάφερα να χάσω τα κιλά και να διατηρήσω μέχρι τώρα το βάρος μου; Πρώτα απ' όλα, αν θέλεις να αδυνατίσεις, κόβεις μαχαίρι ψωμί, ποτό, γλυκά!», είπε μεταξύ άλλων (διαβάστε εδώ όλο το απόσπασμα).

Ο σχολιασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην συνέντευξη του Τάσου Δούση

Η εν λόγω συνέντευξη προβλήθηκε μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 30/11 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να εστιάζουν στις δηλώσεις του περί κιλών. Η παρουσιάστρια μάλιστα της πρωινής εκπομπής τον αποθέωσε, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να τονίσει πως βρίσκεται στη καλύτερη και την πιο ενεργητική φάση της ζωής του.