«26 ώρες αγωνίας και στεναχώριας...» - Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Φωτογραφίες από το νοσοκομείο Αττικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο πρώην Bachelor, βρίσκεται στο νοσοκομείο Αττικό, όπου πολύ αγαπητό του πρόσωπο δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο ίδιος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και κρατάει χαμηλό προφίλ, παρόλα αυτά έχει ενεργό instagram account και μοιράζεται διάφορες στιγμές του, σκέψεις και απόψεις για θέματα ενημέρωσης, όπως για την κτηνωδία στα Γιάννενα.

Έχοντας λοιπόν στο πλευρό του τη σύντροφό του με την οποία επανασυνδέθηκαν πρόσφατα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσπαθεί να στηρίξει την οικογένεια του η οποία περνάει αυτή την στιγμή μια μεγάλη δυσκολία.

Οι αναρτήσεις του Βασιλάκου από το νοσοκομείο

«Η ζωή είναι πολύ μικρή. 26 ώρες αγωνίες και στεναχώριας. Να σπαταλάτε τον χρόνο σας μόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν», έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φωτογραφίζοντας το εξωτερικό του νοσοκομείου.

Παναγιώτης Βασιλάκος Bachelor νοσοκομείο

Στην συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια δεύτερη φωτογραφία, στην οποία έδειχνε όλη την οικογένεια του μαζί, στο σαλόνι του νοσοκομείου.

«Είμαστε όλοι εδώ δίπλα στον παππού μας. Σας ευχαριστώ όλους, μα όλους για τις ευχές σας. Δεν έχω λόγια», έγραψε.

Παναγιώτης Βασιλάκος Bachelor οικογένεια

Οι γονείς του

Όπως είχε πει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, για εκείνον η εμφάνιση δεν είναι το παν, μιας και αργότερα δεν έχει σημασία. Με μια γυναίκα θα πρέπει να ταιριάζει στο χαρακτήρα, η χημεία είναι αυτή που κρατάει τη σχέση ζωντανή.

Το Φθινόπωρο του 2017 ο Παναγιώτης συμμετείχε στο Nomads στον ΑΝΤ1. Τότε ήταν 27 ετών και ήταν στην ομάδα Πολίτες του κόσμου και το χρώμα τους ήταν το πράσινο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο και σημαντικό γεγονός της ζωής του, θεωρεί την επιλογή του από τις ακαδημίες της SPORTING Λισαβόνας στα 17 του χρόνια. Έπαιξε επαγγελματικά μέχρι τα 26 του χρόνια.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει γεννηθεί στις 12 Οκτωβρίου 1990. Έχει τελειώσει Γυμναστική Ακαδημία και του αρέσει να ασχολείται με τη γυμναστική, το μοντελισμό, την κατάδυση και την πυγμαχία.