«Όταν ανοίγω το στόμα μου λέω...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Κωνσταντάρα για τον εγγονό του

Πώς είναι ως παππούς;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν ανοίγω το στόμα μου λέω...» - Η αποκάλυψη του Δημήτρη Κωνσταντάρα για τον εγγονό του

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είναι ένας ηθοποιός ο οποίος έχει αφήσει την δική του ιστορία στον χώρο της υποκριτικής, καθώς οι ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα συνεχίσουν να παίζονται και όλοι θα μιλούν για το ταλέντο του και για τις ξεκαρδιστικές στιγμές που έχει χαρίσει.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το βιβλίο που έγραψε, κατά το οποίο παρουσιάζεται η ιστορία της κόρης του, η οποία αποφάσισε πριν από λίγα χρόνια να γίνει μαμά υιοθετώντας ένα νεογέννητο αγόρι, γεγονός που άλλαξε τη ζωή ολόκληρης της οικογένειας. Πρόκειται, όμως, για πολύ περισσότερα πέρα από αυτό το συμβάν.

Ο ίδιος, λοιπόν, όπως και τα δύο παιδιά του, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day στο κανάλι του ALPHA, την Τετάρτη 30/11 και ανέφεραν την άποψή τους σχετικά με το έργο του, ενώ εκείνος απάντησε για την σχέση του με τον εγγονό του και την συμπεριφορά του όταν βρίσκονται οι δυο τους.

Πώς είναι ως παππούς ο Δημήτρης Κωνσταντάρας

«Το βιβλίο είναι η ιστορία της αδερφής μου, που αποφάσισε να υιοθετήσει και η ίδια ένιωσε ότι θέλει να το δημοσιοποιήσει και για εμάς που ζούμε με τον Στέφανο, που είναι οικογένειά μας, δεν έχει καμία διαφορά που τον γνωρίσαμε από 13 μηνών με την ειδική συνθήκη να κυλήσουν τα πράγματα όπως έπρεπε. Ήταν πολύ συγκινητικό που μετά από 6 χρόνια, γιατί ο Στέφανος είναι 7,5 τώρα πια, πάει δευτέρα δημοτικού, παντρεύτηκε αυτό το βιβλίο με το πρόβλημα του μεταναστευτικού», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος πρόσφατα "πέταξε" δημόσια τα καρφιά του για την Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ, ο ηθοποιός απάντησε για το πόσο καλός παππούς είναι: «Όσο μπορώ πιο καλός, δυστυχώς. Δεν τον κακομαθαίνω γιατί φοβάμαι την κόρη μου. Προφανώς, δεν θα ήθελε να γίνει σαν κι εμένα, γιατί εγώ όταν ανοίγω το στόμα μου λέω άσχημα πράγματα».

Με την κόρη του να απαντά πως κάθε φορά που λέει κακές λέξεις βάζει λεφτά στον κουμπαρά του: «Κάθε βρισιά και ευρώ. Και από την αρχή του λέει ο μπαμπάς μου "πάρε δέκα ευρώ να μπορώ να τα λέω"».