«Αν το παιδάκι κλαίει και χτυπιέται...» - Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τη μητρότητα

Τι είπε για τις μαμάδες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν το παιδάκι κλαίει και χτυπιέται...» - Η εξομολόγηση της Ελένης Χατζίδου για τη μητρότητα

Σε μια εξομολόγηση για την μητρότητα προχώρησε η Ελένη Χατζίδου το πρωί της Τετάρτης 30/11 μέσα από την εκπομπή Breakfast at star που παρουσιάζει καθημερινά με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια πολύ συχνά αναφέρεται στην κορούλα της, Μελίτα, με την οποία αντιμετώπισε αυτές τις μέρες και μια περιπέτεια με την υγεία της, μιας και όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, η μικρή έβγαλε ένα πρόβλημα και έσπευσαν να το εξετάσουν στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την φωτογραφία που είχε ανεβάσει).

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια μέσα από την εκπομπή χθες 29/11, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη».

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή τη συνέντευξη της Katherine Heigl για τα παιδιά της, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για το θέμα της μητρότητας αλλά για την δυσκολία με την οποία αφήνει την κόρη της τα πρωινά για να πάει στις δουλειές της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για την μητρότητα

«Ενοχές έχουμε όλες οι μαμάδες όταν φεύγουμε από το σπίτι, ειδικά αν το παιδάκι κλαίει και χτυπιέται, όπως γίνεται συνήθως εκεί φεύγουμε με μισή καρδιά. Σκεφτόμαστε πόσο λείψαμε, ποιες στιγμές χάσαμε, το έχουμε όλοι αυτό. Πρέπει να κάνουμε πράγματα και για τον εαυτό μας, να είμαστε εμείς καλά και θα είναι και το παιδάκι μας καλά» εξομολογήθηκε η Ελένη Χατζίδου.