Εξελίξεις με την υγεία του του μικρού Δημητράκη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον γιο της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του του μικρού Δημητράκη - Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τον γιο της

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΣΚΑΪ , Πρωινό μας, και πολύ συχνά, πέρα από τις ειδήσεις, μοιράζεται με το κοινό και πολλές προσωπικές της ιστορίες και βιώματα. Στη ζωή της, γενικότερα, προτεραιότητα έχουν τα δύο παιδιά της που έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, Γιάννη και Δημήτρη, επομένως τις περισσότερες φορές, τα λεγόμενά της σχετίζονται με τους γιους της. Μάλιστα, μία φορά αποχώρησε άρον άρον από το πλατό, για να προλάβει να φτάσει στο σχολείο έγκαιρα, αφήνοντάς τους όλους άναυδους.

«Όχι ότι ξεχωρίζεις παιδιά αλλά του έχω λατρεία», είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της τις προηγούμενες ημέρες για τον Δημήτρη, ο οποίος έχει και το ίδιο όνομα με τον πατέρα της.

Την Τρίτη 29/11, η ίδια ανακοίνωσε δημόσια, λοιπόν, πως ο μικρός Δημητράκης ήταν άρρωστος, γεγονός που την έκανε να ξενυχτήσει όλη νύχτα στο πλευρό του, καθώς κόλλησε μία ίωση που κυκλοφορεί και έχει "πλήξει" ολόκληρο το τμήμα του αγοριού, αφού και άλλο οκτώ παιδιά βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εκείνον.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του γιου της Φαίης Σκορδά, Δημήτρη

Αυτό δημιούργησε μεγάλη ανησυχία στον κόσμο που την παρακολουθεί και έτσι το πρωί της Τετάρτης 30/11 η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία του. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως εκείνος αισθάνεται πολύ καλύτερα και πλέον και εκείνη μπορεί να συνεχίσει την ημέρα της λίγο πιο ήσυχη.