Παραλίγο να της "φάει" την θέση - Το παρασκήνιο της Έλενας Γαλύφα με την Βίκυ Καγιά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παραλίγο να της

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα μίλησε η Έλενα Γαλύφα, το πρωί της Τετάρτης 30/11, η οποία μίλησε ανοιχτά για όλα. Από τη μία, αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής στην τηλεόραση, για την κόντρα της με την Ραμόνα Βλαντή, αλλά και για το My Style Rocks για το οποίο έχουν ήδη βγει μερικά ονόματα στη φόρα σχετικά με την επιτροπή και την παρουσίαση (δείτε τα εδώ).

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε και σε μία άγνωστη συνθήκη, που αφορά και την Βίκυ Καγιά, σχετικά με την παρουσίαση ενός από τα πιο σημαντικά σόου, όπου είναι "οικοδέσποινα".

Ποια εκπομπή πήγε να "φάει" η Έλενα Γαλύφα από την Βίκυ Καγιά

«Πάντα είχα προτάσεις στο να είμαι σε μία εκπομπή. Το πρώτο μου δοκιμαστικό αναφορικά με την μόδα ήταν το Shopping Star. Τότε πέρασε πάρα πολύς κόσμος πριν καταλήξουν στη Βίκυ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τα συναισθήματά της που "έχασε" τη θέση: «Δεν στεναχωριέμαι για τίποτα, γιατί λέω πάντα είναι ότι "δεν είναι η στιγμή σου"».

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει την κριτική του, είτε αρνητική είτε θετική, και πολλές φορές η αρνητική μας φτιάχνει κιόλας, δηλαδή βλέπουμε αν έχει βάση αυτό και καλυτερεύουμε κάποια κομμάτια του εαυτού μας», συμπλήρωσε έπειτα.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή, είπε: «Έχουμε βγει με την Ραμόνα και συνυπήρχαμε πολλές φορές, έχουμε πιει και τα κρασιά μας. Εάν κάτι την είχε ενοχλήσει θα εκτιμούσα πάρα πολύ και θα την υποστήριζα κιόλας σε πάρα πολλές παρέες και σε σχόλια που τυχαίνει να είναι και εκείνη το επίκεντρο, εάν με έπαιρνε και μου έλεγε "Ξέρεις κάτι; Με στεναχώρησε αυτό», αυτό θα το εκτιμούσα».

Και κατέληξε για το My Style Rocks: «Δεν έχω κάνει ραντεβού. Έχει γίνει μία κουβέντα. Νομίζω ότι δεν έχουν κλειδώσει ακόμα τα ονόματα. Δεν θα με πείραζε αν έβλεπα την Κατερίνα Καραβάτου εκεί», ενώ δεν δίστασε να πει για την παρουσίασή του: «Εννοείται θα το ήθελα.»