Επέστρεψε στο Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη - Η αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της

«Αυτό είναι το πρόβλημα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο Breakfast@Star η Ελένη Καστάνη - Η αποκάλυψη σχετικά με την υγεία της

Στην εκπομπή Breakfast@Star επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης 30/11 η Ελένη Καστάνη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και την κράτησε εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων για αρκετές ημέρες.

«Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα για το Μελιτάκι μας. Ανησυχήσατε, γιατί ήμασταν στο νοσοκομείο. Περάσαμε κάτι με την υγεία της. Έγινε ένα συμβάν, το ψάξαμε, πήγαμε στους γιατρούς. Είναι όλα καλά, φυσιολογικά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την αγάπη», είχε δηλώσει η Ελένη Χατζίδου για την υγεία της, αναφερόμενη στην κόρη της που βρέθηκε στο νοσοκομείο - δείτε το λόγο.

Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του πρωινού του STAR, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι της μέχρι να γίνει καλά. Σήμερα, ωστόσο, γύρισε στο πόστο της,

Οι δηλώσεις της Καστάνη μετά την επιστροφή στο Breakfast@Star

«Μου λείψατε τρομερά. Είχα κορvνοϊό αλλά ευτυχώς το πέρασα πολύ ελαφριά, γιατί είχα κάνει πρόσφατα την 4η δόση και αυτό με προφύλαξε» ανέφερε η Ελένη Καστάνη και πρόσθεσε: «Δεν είχα πυρετούς και τέτοια. Μόνο τον λαιμό, τα κόκκαλά μου πονούσαν, αυτά. Επειδή είμαι υπεύθυνο άτομο, δεν πήγα φυσικά σε καμία δουλειά, για να μην κολλήσω κανέναν».

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι το πώς το περνάμε εμείς αλλά το ότι πρέπει να προφυλάξουμε και τους γύρω μας» σημείωσε η ηθοποιός.