Μόνο που δεν κοκκίνισε - Η αντίδραση της Ανδριολάτου σε ερώτηση πως είναι να την φιλάει ο Παπακαλιάτης στο Maestro

Τεράστια η αμηχανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο που δεν κοκκίνισε - Η αντίδραση της Ανδριολάτου σε ερώτηση πως είναι να την φιλάει ο Παπακαλιάτης στο Maestro

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκεται μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους κεντρικούς ρόλους της επιτυχημένης σειράς του MEGA, Maestro (δείτε spoiler "φωτιά") που πλέον κάνει και παγκόσμια επιτυχία μιας και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να την παρακολουθήσει και μέσω του Netflix - δείτε εδώ την πιο συγκλονιστική σκηνή πίσω από τις κάμερες.

Η ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και για το πως είναι να φιλάει ο Παπακαλιάτης, που είναι από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς.

Η αντίδραση της Ανδριολάτου για τον Παπακαλιάτη

«Είναι πολύ επαγγελματικά όλα, οπότε δεν έχω μια ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό», είπε γελώντας η Κλέλια Ανδριολάτου, με την αμηχανία να είναι εμφανέστατη.

Όσον αφορά στο αν τελικά Κλέλια και Ορφέας θα καταφέρουν να είναι μαζί στο τέλος είπε: «Ε σιγά μην σας το πω. Δεν ξέρω, έχω αργήσει κιόλας στην παράσταση μου», συνέχισε να λέει με χιούμορ.

Οι ερωτικές σκηνές

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά».

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε», είχε πει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της.