«Υπάρχουν σοκαριστικά πράγματα που δεν έχετε δει ακόμα» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπάρχουν σοκαριστικά πράγματα που δεν έχετε δει ακόμα» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA μίλησε το πρωί της Πέμπτης 24/11 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σειρά του που έχει κάνει τεράστια επιτυχία, Maestro, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix (δείτε εδώ την ανακοίνωση) κάτι το οποίο έχει ενθουσιάσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης λοιπόν αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο 6ο επεισόδιο του Maestro το οποίο θα προβληθεί απόψε 24/11 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του MEGA, στο οποίο μάλιστα περιγράφεται η ζωή του πρωταγωνιστή και πώς έφτασε στους Παξούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε έναν πρωταγωνιστή και περιγράφει την ιστορία του.

Απόψε λοιπόν θα δούμε τον ερχομό της Αλεξάνδρας στους Παξούς, όπου φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την Κλέλια, που είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του (δείτε εδώ το αποψινό συγκλονιστικό trailer).

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το αποψινό επεισόδιο του Maestro

«Το 6ο είναι το επεισόδιο του Ορέστη. Ειναι εάν πολύ δύσκολο επεισόδιο. Ειναι μια ταινία ανεξάρτητη που περιγράφει πως έφτασε ο Ορέστης στους Παξούς. Ο Ορέστης προσπαθεί να εξηγήσει στην Κλέλια την σχέση του με την Αλεξάνδρα», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Η σειρά σημειώνει τεράστια επιτυχία και φυσικά όλοι οι συνεργάτες έχουν μεταφέρει τα συγχαρητήριά τους στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο πιο περήφανος όμως από όλους είναι φυσικά ο πατέρας του, Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και τόνισε πόσο πολύ χαίρεται με τις επιτυχίες του γιου του (δείτε εδώ την συνέντευξή του).