Ξεσπάσματα, ουρλιαχτά και απειλές - Συγκλονιστικό το σημερινό 24/11 επεισόδιο του Maestro

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπάσματα, ουρλιαχτά και απειλές - Συγκλονιστικό το σημερινό 24/11 επεισόδιο του Maestro

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο της σειράς Maestro, θα παρακολουθήσουμε σήμερα Πέμπτη 24/11 μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η αλήθεια πίσω από το χαμόγελο του Ορέστη αποκαλύπτεται και όλοι πρόκειται να βρεθούν απέναντι του.

Η εισβολεί της Αλεξάνδρας στη ζωή του για ακόμη μια φορά πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω, ειδικά στη ζωή της ερωτευμένης Κλέλιας (δείτε την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισαν στη σειρά).

Οι σημερινές 24/11 εξελίξεις της σειράς του Mega, Maestro

Η άφιξη της Αλεξάνδρας ταράζει όλες τις ισορροπίες και γίνεται αφορμή για να ξεδιπλωθεί ένας αλλόκοτος κόσμος που κρύβει μυστικά από το παρελθόν. Η εμφάνιση της μυστηριώδους γυναίκας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους. Ο ερχομός της φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ορέστη και τσακίζει την ερωτευμένη Κλέλια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται.

Ο Ορέστης θέλει να ξεχάσει το παρελθόν του. «Εξαφανίστηκα όσο πιο μακριά σου γίνεται», ακούγεται να λέει. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να εξηγήσει στην πληγωμένη Κλέλια τι συμβαίνει, λέγοντάς της ότι της χρωστά εξηγήσεις. «Είναι μπερδεμένη ιστορία, έχει τελειώσει», της λέει όμως εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τίποτα και ξεσπά σε κλάματα.

Πότε κάνει πρεμιέρα στο Netflix η σειρά

«Tο Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro από το MEGA TV.

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”».