«Εσείς οι φρεσκοερωτευμένοι...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα που πρόδωσε τον νέο σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου

Η αμηχανία της παρουσιάστριας και η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Youweekly

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εσείς οι φρεσκοερωτευμένοι...» - Το σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα που πρόδωσε τον νέο σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου

Μπορεί να μην το έχει αποκαλύψει και να υποστηρίζει πως δεν βρίσκεται σε σχέση, πετώντας αλλεπάλληλες ατάκες στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα, ένα ειδύλλιο το οποίο σας το αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ (δείτε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ μας).

Η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε έναν άσχημο χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για το πόσο έχει πληγωθεί από τις σχέσεις που έχει κάνει, ο οποίος εθεάθη πρόσφατα με εντυπωσιακή καστανομάλλα (δείτε την εδώ).

Έτσι λοιπόν, μιας και έχει υπερεκθέσει την προσωπική της ζωή, έχει αποφασίσει όπως φαίνεται να την απομακρύνει από τα φώτα της δημοσιότητας και να την κρατήσει για εκείνη και τον αγαπημένο της.

Ωστόσο εμείς σας έχουμε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο! Το πως γνωρίστηκαν, το πως εν τέλει ταίριαξαν αλλά και με τι ασχολείται ο σύντροφός της.

Επιβεβαιώθηκε! Ερωτευμένη ξανά η Κατερίνα Καινούργιου

Μάλιστα, μια ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της σημερινής 30/11 Super Κατερίνα ήρθε να επιβεβαιώσει με απόλυτη ακρίβεια το ρεπορτάζ του Youweekly.gr.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι της Έφης Σαρρή που έπαιξε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως το δικό της αγαπημένο είναι αυτό της Δέσποινας Βανδή με τίτλο "Μαύρα Χριστούγεννα".

Τότε λοιπόν, ο συνεργάτης της γύρισε και της είπε: «Εσείς οι φρεσκοερωτευμένοι αυτά σκέφτεστε», με την παρουσιάστρια ούσα αμήχανη να απαντά «Δεν είπα κάτι τέτοιο».

«Είπα εγώ για σένα κάτι;» είπε όλο νόημα ο Γρηγόρης Γκουντάρας ωστόσο όλοι κατάλαβαν πολύ καλά πως το σχόλιο αυτό αφορούσε ξεκάθαρα εκείνη!