«Χρόνια πολλά καθόλου μικρούτσικε Ανδρέα» - Οι ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη για τον δημοσιογράφο του ALPHA

«Τον αγαπώ πάρα πάρα πολύ και έχουμε ζήσει πολλά»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χρόνια πολλά καθόλου μικρούτσικε Ανδρέα» - Οι ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη για τον δημοσιογράφο του ALPHA

Γιορτή έχει σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και είναι μέρα χαράς για όλους. Μπορεί να τον γιορτάζουν στο πλατό της Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ τις ευχές και το δώρο της Κατερίνας Καινούργιου), ωστόσο και η Ζήνα Κουτσελίνη με την σειρά της, θέλησε, μέσα από την εκπομπή της στο STAR, Αλήθειες με την Ζήνα, να πει δυο λόγια για εκείνον και να τον τιμήσει.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για τον δημοσιογράφο με τα καλύτερα λόγια και αναφέρθηκε σε όλες τις όμορφες στιγμές που έχουν ζήσει μαζί, για τις οποίες σπάνια μιλάνε δημόσια. Η σχέση τους έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν και αυτό που μένει πλέον είναι να βρεθεί ο ίδιος στο στούντιο της παρουσιάστριας και της παραχωρήσει μία συνέντευξη που θα μείνει αξέχαστη.

Οι ευχές της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Καλό μεσημέρι. Είχα τόση αγωνία να μην ξεχάσω το "χρόνια πολλά" στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Την αγάπη μου την παντοτινή, όλα αυτά που έχουμε ζήσει παρέα. Τον αγαπώ πάρα πάρα πολύ και έχουμε ζήσει πολλά. Εκεί στα στούντιο του Καραγιάννη, εκεί στην είσοδο και στο κυλικείο μας που θυμούνται όλοι. Χρόνια πολλά Ανδρέα, καθόλου μικρούτσικε Ανδρέα. Είσαι ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε αυτή την ελληνική τηλεόραση. Κάποια στιγμή εδώ στον καναπέ εμείς θα τα πούμε όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχήθηκε και σε έναν άλλο Ανδρέα, έναν άντρα που της άλλαξε τη ζωή. Πρόκειται για έναν γείτονά της, τον σπιτονοικύρη της συγκεκριμένα, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό της την πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Χρόνια πολλά στον παλιό μου σπιτονοικοκύρη, τον κύριο Ανδρέα, που με τη Ζωή του εκεί, το πρώτο διάστημα στην Αθήνα με βοήθησαν πάρα πολύ για να σταθώ στα πόδια μου. Ανδρέα είσαι ο πατέρας μου. Άλλωστε, όταν η μανούλα μου ήταν ανήμπορη στον γάμο μου, ο Ανδρέας ήταν και με καμάρωνε εκεί σαν τον δικό μου πατέρα», είπε χαρακτηριστικά.