«Μου θυμίζει τρας εκδοχές τηλεόρασης που...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου στον αέρα του Πρωινού

«Θα τον θυμάμαι πάντα με φθαρμένο πουκάμισο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου θυμίζει τρας εκδοχές τηλεόρασης που...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του πατέρα Αντώνιου στον αέρα του Πρωινού

Η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, καθώς καθημερινά βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του πατέρα Αντώνιου, της συζύγου του, αλλά και πολλών εργαζομένων στην ΜΚΟ.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, οι Αρχές φαίνεται πως ερευνούν τα περιουσιακά στοιχεία (δείτε εδώ πόσα ακίνητα υπάρχουν στο όνομα του οργανισμού) και τους λογαριασμούς του ζευγαριού (δείτε εδώ πόσα χρόνια είχε να αγγίξει τον λογαριασμό της μισθοδοσίας του ο παπάς) και τα αποκαλυπτήρια σοκάρουν.

Ωστόσο, την Τετάρτη 30/11, στην Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας έφερε στο προσκήνιο ένα βίντεο από την γιορτή του ιερέα, κατά το οποίο είχε πραγματοποιήσει μία μάζωξη, και ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε στον αέρα, χωρίς να το σκεφτεί.

Ο ίδιος ασχολείται αρκετά έντονα με το συγκεκριμένο ζήτημα και προσπαθεί να ενημερώνει το κοινό για κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται, διότι ως πατέρας δύο αγοριών θεωρεί απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις που στιγματίζουν για πάντα τις ψυχές των ανηλίκων.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα Αντώνιο

«Πολύ ωραία λόγια κι εμένα με συγκινούν. Αλλά το πρώτο κομμάτι εμένα μου θυμίζει τρας εκδοχές τηλεόρασης όπου τηλεπερσόνες γιορτάζουν με την παρουσία των θεατών υπερβολικά και αντιαισθητικά για τα δικά μου αισθητικά δεδομένα τη γιορτή και τα γενέθλιά τους. Αυτό το πράγμα, ο ομιλών δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε συνεργάτη του να το κάνει. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός, αλλά δε ξέρω τώρα άμα είσαι ιερέας τέτοια υποδοχή σταρ του Χόλιγουντ στη δομή;», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και συμπλήρωσε: «Ο ιερέας νομίζω ότι πρώτο κομμάτι έχει την ταπεινότητα. Εγώ τον πατέρα Αντώνιο θα τον θυμάμαι πάντα με φθαρμένο πουκάμισο και με φθαρμένα παπούτσια».