Κιβωτός του Κόσμου: Πάνω από 20 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα - Τα διαμερίσματα πολλών χιλιάδων ευρώ που ανήκουν στην ΜΚΟ

Αδιανόητο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Πάνω από 20 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα - Τα διαμερίσματα πολλών χιλιάδων ευρώ που ανήκουν στην ΜΚΟ

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της Κιβωτού του Κόσμου δεν έχουν τέλος. Την Τρίτη 29/11 οι δωρεές του Σταύρου Νιάρχου στην ΜΚΟ, οι οποίες ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια (δείτε εδώ το πραγματικό ποσό), βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, όπως και η λίστα με τα ακίνητα που υπάρχουν σε 31 περιοχές της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή T-Live του ALPHA, η οργάνωση διέθετε ακίνητα σε 20 περιοχές. Πρόκειται για διαμερίσματα σε νεόδμητες πολυκατοικίες, οικόπεδα, μονοκατοικίες, αλλά και πολυτελής βίλες.

Στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού, μίλησε επίσης και μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είχε δωρίσει το σπίτι της στην συγκεκριμένη ΜΚΟ για να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον γιο της, που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Ωστόσο, η ίδια πλέον δηλώνει συντετριμμένη με τις καταγγελίες και όσα μαθαίνει για τον πατέρα Αντώνιο, την σύζυγό του και τους υπόλοιπους εργαζόμενους.

Η ακίνητη περιουσία πολλών χιλιάδων ευρώ της Κιβωτού του Κόσμου

Μάλιστα, η κάμερα του καναλιού βρέθηκε στην Άνοιξη και παρουσίασε εικόνες από την μία εκ των πολλών πολυτελών οικιών που παλαιότερα στέγαζε ξενώνα. Διαθέτει δύο ορόφους και υπόγειο, συνολικού εμβαδού 295 τ.μ. και η αντικειμενική της αξία προσδιορίζεται στις 211.645 ευρώ, ενώ η εμπορική της αξία αρκετά παραπάνω.

Η περιουσία της Κιβωτού φτάνει μέχρι και τη Γλυφάδα, όπου υπάρχουν διαμερίσματα σε δύο διαφορετικά σημεία.