Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του, Θάνο: «Ενώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του και τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα...»

Η έκκληση του για την ημέρα της επετείου του θανάτου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του, Θάνο: «Ενώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του και τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα...»

Λίγες ημέρες πριν, πραγματοποιήθηκε μία συναυλία προς τιμήν του Θάνου Μικρούτσικου και η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, παραχώρησε συνέντευξη, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο. Τα λόγια της, λοιπόν, θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA, την Τετάρτη 30/11.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την υγεία του πριν φύγει από τη ζωή, ενώ μίλησε και για το τι σκοπεύει να κάνει την ημέρα της επετείου του θανάτου του, κάνοντας μία παράκληση στην παρουσιάστρια και την παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού. Πρόσφατα, το είδαμε να "σπάει" μπροστά στην κάμερα, διότι δήλωσε πως αισθάνεται τύψεις για την κατάληξή του.

"Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του, Θάνο

«Συνέχεια νιώθω ότι είναι δίπλα μου ο Θάνος! Καμιά φορά λέω, ότι τον «κατάπια»! Γιατί αν για κάποια πράγματα διαφωνούσαμε όσο ήμασταν μαζί, αισθάνομαι ότι τώρα, αποφασίζω όχι όπως ήμουν πριν, αλλά όπως έχω γίνει μετά από τόσα χρόνια δίπλα του. Αισθάνομαι ότι είναι συνέχεια κοντά μου, ότι μου στέλνει συνέχεια μηνύματα.

Ίσως γιατί, με είχε «εμβολιάσει» με τον τρόπο του και με τη χαρά της ζωής που είχε. Χαίρομαι να μιλάω για το Θάνο πάντα», ανέφερε στην συνέντευξή της η γυναίκα του καλλιτέχνη.

Και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Την προηγούμενη μέρα από την ημέρα της επετείου του θανάτου του Θάνου θα σας ζητήσω ευγενικά να μην είμαι εκείνη την ημέρα, γιατί θέλω να μείνω σπίτι μου κλεισμένος. και το σκεφτόμουν εκεί και τώρα λες για τον Θάνο. Όταν πλησιάζει μετά τα Χριστούγεννα θα το ζητήσω».

Στη συνέχεια, ο ίδιος εξήγησε για τις συνθήκες τις οποίες έγραφε τραγούδια, την ώρα που η καρδιά και το μυαλό του τον "άφηναν": «Ενώ ήταν τρεμάμενα τα χέρια του και τον σηκώναμε να τον πάμε στην τουαλέτα και οργάνωνε πράγματα, το κεφάλι του ήταν δημιουργικό, νεανικό, σε οργασμό σκέψης, φαντασίας και ταλέντου».